HCL.HR

Fatal Frame 5 po svemu sudeći dolazi na zapad

Juraj Bevandić 11.02.2015.   •   1 komentara


Bivši zaposlenik studija zaslužnog za japansku Wii U ekskluzivu Fatal Frame 5 kaže da bismo igru vrlo vjerojatno mogli zaigrati i na Zapadu.

Fatal Frame 5: Oracle of the Sodden Raven izašao je u rujnu prošle godine kao Wii U ekskluziva i to samo u Japanu.

Niti od Nintenda ni od Tecmo Koeia nismo od japanskog izlaska čuli ništa o mogućoj lokalizaciji igre za fanove serijala sa zapada, ali nova nada dolazi od sasvim trećeg izvora.

Tomonobu Itagaki, osnivač Team Ninje, koji je godinama radi za Tecmo Koei te još uvijek ima puno prijatelja koji tamo rade, dao je naslutiti da ima neke nove informacije baš po pitanju Fatal Framea 5.

„Hej ljudi, čvrsto vjerujem da će Kikuchi Keisuke izdati Fatal Frame 5 u Americi i mnogim drugim zemljama,“ napisao je u komentaru na jedno od pitanja na svojoj Facebook stranici.

„On i ja imamo istu filozofiju još iz dana u Tecmu. To je sve što mogu reći za sada. Čitajte između redaka.“

Itagaki očito nije baš najveći majstor čuvanja tajni i ne znamo koliko će to njegovi prijatelji u bivšem studiju cijeniti, ali mi uvijek cijenimo novosti o dobrim igrama. Doduše, ne treba ovo shvatiti kao službenu potvrdu izlaska novog Fatal Framea u Europi i Americi, ali čovjek očito daje do znanja da se nešto po tom pitanju događa… ili će se događati.

Komentari (1)

  • SNAKE990

    11.02.2015 - 21:22

    Ma tooo… 😀 , dao Bog…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?