HCL.HR

FIFA bi u budućnosti mogla dobiti kooperativni Career mod

Zoran Žalac 05.06.2021.   •   3 komentara


EA Sports trenutno traži inženjere koji bi im radili na online career modu FIFA igara. Zanimljivo, jer je Career mode do sada uglavnom bio offline mod.

Sudeći po natječaju za posao koji je raspisan u EA Sportsu, mod karijere u budućim FIFA igrama mogao bi imati online komponentu ili kooperativne funkcionalnosti. Naime, EA Sports traži inženjera online softvera koji bi radio na online career modu FIFA igara. Nejasno je traže li zaposlenika za ovogodišnju verziju Fife ili neku buduću (ovo drugo je izglednije).

Career mod u FIFA igrama jedan je od rijetkih modova koji se igra isključivo solo. Online Seasons i Ultimate Team modovi proteklih su godina bili prošireni kooperativnim načinima igranja pa ne bi bilo čudno da EA planira napraviti isto za mod karijere na koji se igrači već godinama žale kako ne dobiva dovoljno pozornosti i noviteta.

Kooperativno igranje Career modova u igrama sve je popularnije. Sljedećeg će mjeseca tu mogućnost napokon dobiti službena Formula 1 igra. No, treba naglasiti da “online career mode” u kontekstu FIFA igara ne mora nužno značiti podršku za co-op, premda je to prvo što bi moglo biti izvedeno. Što je točno posrijedi saznat ćemo u budućnosti, ako ne u sedmom mjesecu (kada očekujemo najavu Fife 22) onda svakako idućeg ljeta.

Komentari (3)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?