HCL.HR

Final Fantasy Type-0 HD najavljen i za PC

Zoran Žalac 02.06.2015.   •   1 komentara


Uz tradicionalno zakašnjenje, zadnja, ali ne i finalna Final Fantasy igra doći će i na PC platformu – doduše, bez one demo verzije zbog koje su je svi kupili.

Square Enix je najavio kako Final Fantasy Type-0 HD, nakon izlaska za konzole ranije ove godine, dolazi i na PC platformu negdje tijekom ove godine. Remake cijenjenog FF-a za PSP iz 2011. na PC-u će dobiti nove grafičke opcije i unaprjeđene bitke, odnosno kontrole kamerom. I to je to što smo dobili od detalja ovim povodom.

S obzirom da je izostavljeno bilo kakvo spominjanje FFXV demoa, te uz to da dotična igra nije ni najavljena za PC platformu, za očekivati je kako će Type-0 HD na PC doći bez glavnog sadržaja kojim se mamila publika na konzolama – bez Episode Duscae demoa za Final Fantasy XV.

No bez obzira na to, naš Juraj kaže kako se ovaj FF isplati odigrati. Više o njegovim dojmovima iz igre pročitajte u recenziji.

Komentari (1)

  • adycro

    02.06.2015 - 22:12

    Definitivno mogu reci Welcome to my Library 😀 Svaki FF naslov za PC je jedan Thumbs Up 😀 Stvar PC je samo dobra optimizacija a ne kakav traljavi port kojih ima i previse, FFXIII-2 je jako lose odradjen port za PC dok je FFXIII gg.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?