HCL.HR

Five Nights at Freddy’s 3 u razvoju

Stjepan Fikter 06.01.2015.   •   3 komentara


Na službenoj stranici tvorca Five Nights at Freddy’s serijala Scotta Cawthona, stoji poruka ‘I am still here’ s imenom datoteke fnaf3. Dakle, sve je jasno.

Scott Cawthon poznatiji kao kreator point and click hororca Five Nights at Freddy’s, putem vlastite internet stranice potvrdio je razvoj trećeg dijela. Na stranici se trenutačno može vidjeti samo slika s porukom “I am still here.”, a sam naziv slike glasi fnaf3 što je, očito, skraćenica za Five Nights at Freddy’s 3.

Da potvrda najave razvoja ne stane samo na tome, u automatskome email odgovoru stoji: “Five Nights at Freddy’s 3 je u produkciji. Molim vas ne šaljite mi email pitanjima o tome. Niti jedno pitanje o FNaF3 neće biti pročitano ili odgovoreno.”

Ako ćemo se baviti nagađanjem, a očito hoćemo, treći dio mogao bi izaći već idući mjesec. Zašto? Pa imalo bi smisla kad se prisjetimo da je drugi dio izašao samo tri mjeseca nakon izlaska prve igre.

Komentari (3)

 • T-ReXx

  06.01.2015 - 21:06

  Scott je legenda. Svaka mu čast. Dve igre u tri mjeseca, a story za oba dve kompliciran u PM.

  • HighCroGaming

   @T-ReXx, 06.01.2015 - 22:31

   slazem se prica iza ove igre je fenomenalna preporucujem da pogledate the game theory o five nights at freddys obe epizode

 • CROguys

  07.01.2015 - 09:02

  Ja još uvijek preferiram Slender The Eight Pages.
  Ovoj igri fali atmosfere koje ima u Slenderu.No jump scare je jump scare.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!