HCL.HR

Five Nights at Freddy’s imat će i petu igru, ali neće biti nastavak

Zoran Žalac 16.09.2015.   •   2 komentara


Nova igra na proizvodnoj traci tvorca Five Nights at Freddy’s serijala neće biti peti nastavak istoga, barem ne po nazivu. Ali se neće odmaknuti daleko od zacrtane formule.

Nakon što je u manje od godinu dana izbacio čak četiri igre Five Night’s at Freddy’s tvorac tog horor fenomena našao je načina kako da nastavi priljev novca bez da složi krajnje blesav naslov– Five Nights at Freddy’s Five (5). Rješenje je jednostavno – nova igra neće se zvati tako, već FNAF World. I bit će RPG.

FNAF World neće biti nastavak FNAF-a, najozbiljnije, nego će igračima omogućiti da sastave grupu od likova iz galerije Freddyjevih monstruma. S kojim ciljem – nije sasvim jasno, ali ne brinite – bit će to i dalje horor igra, samo na „novi i zabavan“ način, kaže njezin tvorac.

Planirana je za PC, Android i iOS platforme, a kako je produkcijski malo zahtjevnija još se ne zna kada će izaći. Do kraja godine, međutim, sigurno možemo očekivati barem demo verziju. A čim igra izađe vjerojatno i njezin nastavak za neka tri tjedna.

Komentari (2)

  • pesek32

    16.09.2015 - 16:05

    To nitko nije očekivao.

  • Red Falcon 2

    16.09.2015 - 17:48

    Fora su te FNAF igre, baš ono za nać se s družinom i zaplašit se par puta, makar bih više volio da je novi IP, s istim ili sličnim gameplayom, ali u drugom svijetu sa drugom pričom.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?