HCL.HR

Football Coach je neki novi menadžer, sponzorira ga Robert Lewandowski

Zoran Žalac 12.11.2021.   •   3 komentara


Robert Lewandowski predstavlja vam igru Football Coach: the Game! U režiji je uvijek sumnjivog PlayWaya, ali idejno ne izgleda loše.

Nekad je tržište menadžerskih igara bilo uzbudljivo dok su se na njemu za pozornost borili Championship Manager, LMA Manager, Player Manager i drugi serijali. Danas praktički imamo monopol jedne igre na PC-u i Xbox konzolama, a to je Football Manager. Međutim, Robert Lewandowski, od svih ljudi, želi uzburkati vode. To jest, želi to poljska firma PlayWay koja je Lewandowskog platila da im sponzorira njihovu novu igru – Football Coach: the Game.

Za razliku od menadžera koji je u suštini strateška i taktička igra, Football Coach bit će sportski RPG. Igrač preuzima ulogu trenera koji vodi svoj klub, a može igrati jednu od pet vrsta trenera: staromodnog trenera, nogometnu legendu, majstora analitike, gurua za trening ili favorita navijača. Svaka vrsta ima svoje prednosti i mane, pa tako npr. analitičar donosi bonus za skautiranje nogometaša i sl.

Po svemu sudeći, u Football Coachu moći ćemo kreirati i modificirati vlastiti klub do sitnih razina – npr. dizajna navijačkih šalova. Bit će tu i izgradnje vlastitog stadiona s nekoliko vrsta tribina. Osim u single playeru moći će se igrati dueli s drugim klubovima online, te stvarati vlastiti turniri.

Glavne razlike u odnosu na menadžera pružit će sustav karata koje ćemo moći dodavati nogometašima kao privremene vještine i bonuse. Na primjer, tijekom igre moći ćemo aktivirati kartu koja podiže moral nogometašima na terenu. Također ćemo u napadačkim scenarijima moći aktivirati Striker mod te birati vrstu udarca kojega nogometaš upućuje prema golu.

Ne zvuče ove ideje loše, ali imajte na umu da je ovo igra tvrtke PlayWay pa postoji šansa da zapravo nije stvarna. Mislim, imaju oni stvarnih igara, ali ja još uvijek čekam hitove I am Jesus Christ, Espresso Tychoon i Hairdresser Simulator. Kad to dočekam onda možda povjerujem u to da će i Football Coach biti stvarna igra.

Komentari (3)

  • SanKa

    12.11.2021 - 16:49

    lmao i am jesus christ, sta je s tim

    • ukek

      @SanKa, 12.11.2021 - 17:18

      trenutno trazi beta testere, mozes se sign up, ja osobno necu da spoilam, cekam kad bude dovrseno. sta ce tu bit meme-anja bajo moj, jedva cekam 😂

  • PppPP

    12.11.2021 - 22:10

    “play poker” 💀💀💀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?