HCL.HR

Football Manager 2020 ove godine izlazi malo kasnije nego inače

Zoran Žalac 15.10.2019.   •   2 komentara


Novo izdanje Football Managera igrat ćemo u drugoj polovici jedanaestog mjeseca, ali i malo ranije u nedovršenom izdanju.

Football Manager 2020 dobio je datum izlaska i moglo bi se reći da pomalo kasni. Naime, igra će biti dostupna od 19. 11., a to je prvi put u povijesti serijala da Football Manager izlazi u drugoj polovici jedanaestog mjeseca. Prijašnje igre uglavnom su izlazile u prvom tjednu studenoga, a ranije se serijal na tržištu pojavljivao i u desetom mjesecu.

Interesantno je to iz aspekta što Football Manager 2020 ne donosi neke revolucionarne novitete. Zapravo se ne mogu sjetiti kada je FM imao manje uzbudljive novosti od ovogodišnjeg izdanja, iako je to možda samo do mene. U bilo kojem slučaju, čini se da bi ovo malo “kašnjenje” moglo biti povezano s činjenicom da će igra doći u novom pakiranju od recikliranog papira, prije nego s nizom noviteta koje tvorci igre planiraju ubaciti.

Međutim, to što igra izlazi 19. 11. ne znači da ju ne možete zaigrati ranije. Kao i obično, svi oni koji se predbilježe za kupnju igre dobit će rani pristup beta verziji dva tjedna prije, što znači 5. 11.

Komentari (2)

  • Azzman

    15.10.2019 - 13:18

    Trabaju pomjeriti na mart, ionako tad postane igrivo.

  • mamojebac

    15.10.2019 - 18:31

    Igra ima dosta noviteta, netko primjeti, netko bas i ne ?
    Imam kupljeni svaki fm od 11., i svakoj verziji se iznova veselim

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?