HCL.HR

Football Manager 2022 dostupan je u beta verziji

Zoran Žalac 23.10.2021.   •   2 komentara


Svi igrači koji naruče Football Manager 2022 prije 9. 11. mogu dobiti pristup beta verziji koja je sada dostupna.

Novi Football Manager 2022 službeno izlazi 9. 11., no kako to obično biva, rana verzija igre dostupna je nešto ranije. Beta verziji je moguće pristupiti od ovoga četvrtka, ako kupite digitalnu verziju igre na Steamu ili Epicu. Ovo se odnosi samo na PC izdanje igre – na Xboxu neće biti pristupa beti.

Kao i prijašnjih godina, napredak koji se ostvari u beta verziji moći će se prenijeti na konačnu verziju igre jednom kad se ona pojavi.

Što je sve novo u Football Manageru 2022? Ove godine Sports Interactive poradio na animacijama driblinga, pressinga i sl. Ubačen je novi Data Hub s hrpetinom analiza koje menadžeru mogu dati detaljniji uvid u njegov tim raznoraznim grafikonima (slika gore). Redizajnirani su sastanci trenerskog tima od kojega će igrač sada dobivati konkretnije savjete, kao i doživljaj zadnjeg dana prijelaznog roka koji će sada biti dinamičniji nego ikad prije.

Tu su također i nove licence. Po prvi put su u igri licencirani portugalski klubovi Porto, Benfica i Sporting, a debitantski nastup ima i prva latvijska liga sa sedam klubova. Vrijedi također spomenuti da je naš GNK Dinamo Zagreb i dalje jedini tim s ovih prostora koji je licenciran u igri.

Komentari (2)

  • Kruno89

    24.10.2021 - 00:16

    Po meni jedna od boljih igara. Jedino me ona jos privlaci.

  • SanKa

    25.10.2021 - 10:08

    ovo se kupuje kao i svake godine

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?