HCL.HR

Football Manager stiže na iPhone

Duje Kozomara 12.04.2010.   •   1 komentara   •   Mobile vijesti


Sports Interactive službeno je objavio kako Football Manager Handheld 2010 stiže na popularni mobilni uređaj, i to u sljedećih 48 sati. Verzija za iPhone sadrži preko 20.000 nogometaša, a omogućava igračima da odaberu bilo koji tim iz čak 34 lige

Evo jedne zanimljive vijesti za vlasnike iPhonea, a ne sumnjamo da ih ima mnogo među našim čiteteljima. Sports Interactive službeno je objavio kako Football Manager Handheld 2010 stiže na popularni mobilni uređaj, i to u sljedećih 48 sati. Verzija za iPhone sadrži preko 20.000 nogometaša, a omogućava igračima da odaberu bilo koji tim iz čak 34 lige. Developer također obećava „user friendly“ sučelje te licensirane logove klubova, a uz sve to, možete slušati vlastitu glazbu dok upravljate klubom. „Ne znamo točno kada će stići na apps store, planiramo je staviti već večeras, no treba malo vremena da se proširi na sve servere. Vjerujem da će biti online u sljedećih 48 sati“, objasnio je šef SI-a, Miles Jacobson.

Komentari (1)

  • ALG

    13.04.2010 - 07:33

    Evo ja sam ga uzeo i OK je onako za malo se poigrat na poslu ili negdje vani, ali nema ni iz bliza sve one opcije koje su u verziji za piceka.
    Uglavnom teško je nešto ispod 30Mb a košta oko 11 UKP.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!