HCL.HR

Forza Horizon 5 je dovršena, neće biti odgode

Zoran Žalac 20.10.2021.   •   4 komentara


Meksička avantura Forze Horizon bit će spremna za 11. mjesec, poručili su nam iz Playground Gamesa, te otkrili licenciranu glazbu za tu igru.

Forza Horizon 5 ušla je u zlatnu fazu te je poslana na “printanje”. Drugim riječima, ne bi trebalo biti odgode izlaska u zadnji tren. Igru očekujemo 5. 11. na PC-u, Xbox konzolama i Xbox Game Passu.

Otkriveno je i kakva će nas glazba pratiti na ekskurziji u Meksiko. Kao i prijašnje igre, Forza Horizon 5 imat će festivalski format i ugođaj, a u njega se uklapa raznolika glazba. S obzirom da se igra odvija u Meksiku logično je da će na soundtracku prevladavati glazba latinoameričkih izvođača kao što su Bomba Estéreo, Angelica Garcia, Fabrics, Rodolfo Ritter i drugi.

Igra će imati nekoliko različitih radijskih postaja koje će se moći slušati tijekom vožnje. Za sada su otkrivene pjesme koje će se čuti na dvije postaje. Ima tu poznatih izvođača kao što su Dua Lipa, Gorillaz i drugi. Evo listi za Horizon Pulse i Horizon Bass Arena postaje:

Komentari (4)

  • trulex

    20.10.2021 - 17:40

    top radija

  • Ajdin7

    20.10.2021 - 19:08

    Fina grafika, fin vozni model, fina mapa, ali nema igra ono nešto čime bi me osvojila. Ne samo ova već generalno svi dijelovi. FH 4 sam uzeo i igrao svega par sati, odavno skuplja prašinu nažalost..

    • DjokaBA

      @Ajdin7, 21.10.2021 - 09:12

      Igraj sa nekim, tvoje drustvo ili nadji nekog u igri. Mnogo bolje.

  • Saren

    20.10.2021 - 19:15

    Jedva cekam, ovo ce se peglati itekako.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?