HCL.HR

Forza Street pokušava biti novi Underground

Zoran Žalac 16.04.2019.   •   4 komentara


Nakon Motorsporta i Horizona, Forza serijal opet proširuje vidike i predstavlja nam ulično utrkivanje. Međutim, ne uzbuđujte se previše.

Vjerujem da bi se fanovi uličnog utrkivanja dobrano uzbudili kad bismo rekli da je upravo najavljena nova Forza igra, fokusirana baš na neonski život tjunera. I stvarno, najavljena je igra zvana Forza Street. Ali, nemojte odmah skočiti iz svog sjedala – nije to baš igra na razini ostatka Forza serijala.

Kao prvo, nije to igra u kojoj vozite automobil u punom smislu riječi. To je “filmsko utrkivanje” što u prijevodu znači da kontrolu imate nad dodavanjem gasa, nad kočenjem i aktiviranjem NoS-a. Nema upravljanja lijevo ili desno – cilj je samo pravovremeno upotrijebiti gas ili kočnicu.

Kao drugo, ovo je igra namijenjena mobilnim telefonima (iOS i Android) te je kao takva besplatna za igranje. S obzirom na to, treba očekivati i hrpu mikrotransakcija za otključavanje raznoraznih dijelova.

Forza Street na mobitele će doći kasnije ove godine, ali ju već sada možete zaigrati na PC-u (Microsoft Store na Windows 10). Srećom, neće ovo biti jedina Forza ove godine te nam je rečeno kako ćemo prve informacije o Forzi Motorsport 8 dobiti 7. 5. ove godine.

Komentari (4)

  • info.hr

    16.04.2019 - 10:27

    Kakvo njesra…

  • Mixa

    16.04.2019 - 11:20

    Zorane, gde ode cak na Forza-u Horizon 8!? Valjda treba prvo da izadje Forza Motorsport 8. 😀

    • Zoran Žalac

      @Mixa, 16.04.2019 - 11:37

      Ma Forza Horizon mi ide jedno s drugim kao miš i tipkovnica. Baš onako, zvučno.

  • vragec25cro

    16.04.2019 - 14:36

    Neka rađe rade na novoj Forzi Horizon 5,a ne mobilnoj igrici 🙁 Inače Forza Horizon 3 i 4 me oduševile totalno.Meni osobno najdraže igre u zadnjih par godina.Forza uvjek bio dobar serijal i motosport igram ga od forza motosport 4 i Forza horizon,sad još planiram da nabavim forza horizon 1 i 2.Tko voli dobre racing igre isplati se xbox samo zbog njih uzeti ako več zbog ničega drugoga.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?