HCL.HR

FOX Engine zakazao demonstraciju na GDC-u

nebel 14.02.2013.   •   5 komentara


Hideo Kojima potvrdio je kako će na ovogodišnjem GDC-u pobliže demonstrirati svoj novi FOX engine, i to na konkretnom primjeru Metal Gear Solid: Ground Zeroesa.

Hideo Kojima, tvorac Metal Gear serijala, već neko vrijeme promovira svoj novi (prvi multiplatformski) FOX pokretač, za kojega smo se uvjerili kako je u stanju prikazati neke stvarno impresivne stvari. To se promoviranje do sada odnosilo samo na neke kraće prezentacije, no Kojima je konačno spreman pokazati sve značajke ovog enginea koji će osim budućih MGS naslova pogoniti i PES igre.

Demonstracija pokretača zakazana je za ovogodišnji Game Developers Conference iliti GDC, koji se održava od 25. do 29. ožujka u San Franciscu. Kojimina prezentacija nosi naziv „Fotorealizam kroz oči FOX-a – jezgra Metal Gear Solid: Ground Zeroesa“, a demonstrirat će sustav osvjetljenja, realizam likova, dinamične promjene u okolišu te ostale značajke pokretača.

S obzirom da će FOX engine biti predstavljen na konkretnom primjeru, za očekivati je da ćemo uz tu prezentaciju saznati nešto više o novoj Metal Gear Solid igri koja je najavljena prije pola godine. A tko zna – možda baš negdje u to doba dođe i najava novog PES-a. Konamijev Jon Murphy nedavno je otkrio kako tech demo novog PES-a na novom engineu već postoji i izgleda impresivno, pa nije nemoguće da i njega vidimo na GDC-u.

Komentari (5)

  • MaliMicek

    14.02.2013 - 15:20

    Ajde da vidimo više neki 5 minutni video u FOX-u enginu, u realtimeu bez muljanaj da to doista bude FOX engine.

  • vojnovic4

    14.02.2013 - 18:10

    Bas me zanima kako ce PES izgledati na njemu

  • SNAKE990

    16.02.2013 - 19:32

    Ajmo Ground Zeroes :)…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?