HCL.HR

Nekad popularna igra Frog Fractions dobila je besplatni remaster na Steamu

Zoran Žalac 03.08.2020.   •   1 komentara


Šaljiva flash igra Frog Fractions koja se pojavila sada već davne 2012. godine prerađena je za Steam platformu te je svim korisnicima dostupna besplatno.

Krajem ove godine ugasit će se Flash standard tvrtke Adobe. To znači da će u povijest otići hrpa nekad popularnih igara. Srećom, neće one potpuno nestati iz postojanja jer se aktivno radi na njihovom spašavanju. Dio njih pojavit će se na Steamu, a primjer takvih je i Frog Fractions, popularna flash igra iz 2012. godine.

Osobno me Frog Fractions totalno zaobišao, no igra je stekla kultni status među tisućama igrača zbog svoje čudne tematike. Na površini je to igra u stilu nekadašnjeg Missile Commanda, te u njoj kontrolirate žabu koja jezikom hvata leteće insekte, braneći pritom voće. No, igra vrlo brzo preraste u nešto daleko čudniji omaž čitavoj industriji videoigara.

U to se i sami možete uvjeriti jer je Frog Fractions od jučer dostupan na Steamu i može se igrati besplatno. Ako igrajući doživite životnu transformaciju, developera možete nagraditi kupnjom DLC-a za 6,55 eura koji žabi dodaje ikoničnu kapicu.

Komentari (1)

  • Oroman13

    03.08.2020 - 21:01

    Nisam igrao ranije, no odigrao sad i oduševila me

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?