HCL.HR

From Software navodno radi na Armored Core 6

Zoran Žalac 08.01.2022.   •   3 komentara


Čini se kako bi se japanski studio From Software nakon Elden Ringa mogao vratiti svojoj staroj franšizi – Armored Coreu.

Ekipa From Softwarea poznata je po svojim serijalima King’s Field i Dark Souls, ali to im nisu najdugovječniji serijali. Tu titulu nosi Armored Core koji broji pet glavnih dijelova i duplo toliko spin-off naslova. A navodno je u pripremi još jedan naslov s ogromnim robotima.

Na Reseteri se javio tip koji je od From Softwarea navodno dobio anketni upitnik s detaljima i prikazom Armored Core 6. Kako ta igra nije još ni najavljena, a ekipa punom parom dovršava Elden Ring, ovako što je jako neobično, ako je uopće istina.

U opisu stoji kako će igra biti TPS smješten na planetu Bashtar. Vezat će se uz supstancu Melange koja je izazvala kozmičku katastrofu te se oko nje bore različite grupe: vlada, korporacije, kultisti i plaćenici. Obećava se dinamična akcija, velika sloboda u sređivanju mechova, slojeviti svijet i bogata priča u režiji Hidetake Miyazakija.

Ništa od ovoga nije službeno potvrđeno, ali se čini da bi moglo biti vjerodostojno. Zadnji Armored Core izašao je 2012. godine za PS3 i X360 konzole, no nije pokupio baš najbolje ocjene te mu je prosjek na Metacriticu bio 65/100.

Komentari (3)

  • Stjepan Fikter

    08.01.2022 - 17:05

    Bilo bi lijepo kad bi bila nova, kvalitetna igra.

  • MetalicStar

    08.01.2022 - 18:28

    igro sam sve armored core serijale i svi su bili izvrsni neki manje neki vise ali uglavno sto se tice mech igra nijedna mech mi nemoze prestici armored core, tako da se nadam da ima nesto u tim glasinama i veselio bi se kada bi izasao novi

  • Netzer

    10.01.2022 - 03:05

    Ovo bi moglo biti dobro. Cekam ps5 gameplay 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?