HCL.HR

Full Metal Alchemist Mobile stiže nam ovog ljeta

Dominik Vadas 25.03.2022.   •   0 komentara


Popularni anime Full Metal Alchemist dobit će svoju službenu mobilnu igru, koja će svjetlo dana ugledati ovoga ljeta u Japanu.

Poznata fantasy manga Full Metal Alchemist u 2021. godini obilježila je dvadesetu godinu svog postojanja. U sklopu velikog slavlja poznata japanska kuća Square Enix najavila je kako radi na igri Full Metal Alchemist Mobile. Riječ je o free-to-play naslovu za mobitele koji će svoju premijeru imati ovoga ljeta u Japanu.

Sudeći po dosad viđenim prikazima, FMA Mobile trebao bi nam dostaviti prekrasne i autentične scene iz popularne istoimene animirane serije. Naime, Square Enix je poseban naglasak stavio upravo na vjerne i impresivne 3D prikaze raznovrsnih likova iz animiranog predloška.

Premda je izgledno kako će se igra odvijati na poteze, okršaji bi trebali biti brzi i atraktivni, a naš najveći saveznik u borbi protiv neprijatelja bit će napadi koji su proizvedeni uz pomoć alkemije.

FMA Mobile omogućit će nam da zaigramo s Edwardom i Alfonsom Elricom, ali i brojnim drugim poznatim likovima poput Scara, Mustanga i Winry.

Full Metal Alchemist Mobile bit će dostupan na iOS i Android uređajima. Nakon debija u Japanu, očekuje se prelazak i na zapadno tržište.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?