HCL.HR

Funcom predstavio The Park, horor smješten u zabavni park

Stjepan Fikter 27.08.2015.   •   0 komentara


Smješten u isti svemir kao i The Secret World, The Park će nam kroz kratko, ali slatko singleplayer iskustvo pokazati kako zabavni park po noći može biti strašno mjesto.

Poznato je da Funcom s financijske strane ne stoji baš najbolje budući da traže novčanu pomoć, bilo to u obliku investicije ili otkupa, no to ih nije spriječilo da najave novi projekt. Iako ovaj studio znamo ponajviše po MMO naslovima poput Age of Conan i The Secret World, s novim naslovom okrenuli su se prema horor singleplayer iskustvu – The Park kojeg igramo već u 10. mjesecu na PC-ju.

Kao što naslov sugerira, radnja se odvija u zabavnom parku gdje ćemo kontrolirati Lorraine, majku koja je u potrazi za sinom Callumom jer je sasvim normalno da se dijete izgubi među silnim atrakcijama. Treba i napomenuti kako je igra smještena u svijet The Secret Worlda, a developeri kažu da nas očekuje kratko, ali intenzivno horor iskustvo. Ako ćemo suditi po blještavilu u traileru, onda im je opis i jedim dijelom točan.

Šef Funcoma, Rui Casais kaže: “The Park je zapravo rezultat onog što je započelo s malom grupom developera koji su eksperimentirali s novim konceptima i gledali kako bi mogli spojiti svemire koje smo napravili za naše MMO naslove i proširiti ih u manje singleplayer igre. Nešto posebno je počelo da poprima oblik i The Park je postao u konačnici ono što želimo podijeliti sa svijetom.”

Kako se vama čini?

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?