HCL.HR

Fuse – demo, traileri i ostale informacije

ToxarE 09.04.2013.   •   3 komentara


Insomniacov Fuse bliži se svom izlasku, a tim povodom razvojni nas je tim odlučio pobliže upoznati s onime što možemo očekivati od igre.

Nekadašnji Overstrike, a današnji Fuse u prodaju kreće 31. svibnja ove godine u verzijama za X360 i PS3. Riječ je, dakako, o TPS-u namijenjenom za kooperativno igranje četvorice igrača – putem mrežnog ili lokalnog multiplayera, a sve što o igri trebate znati reći će vam službeni FAQ na Insomniacovoj web stranici. Naravno, vizualni uvid u igru uvijek je najbolji način da se s njom upoznamo, pa svakako provjerite i nove trailere koji su priloženi uz vijest.

Službeni FAQ između ostaloga nam otkriva kako ćemo prije izlaska igre dobiti demo inačicu u obje verzije, što je definitivno pozitivna i ne baš tako česta stvar ovih dana. Ono što također odskače od standardne prakse igara koje nam stižu pod izdavačkom palicom Electronic Artsa je to da Fuse neće imati online pass niti mikrotransakcije. Izuzev glavne kampanje koju će biti moguće završiti i solo igranjem, u igri će se naći još i kompetitivni Echelon mod sa šest različitih mapa.

Komentari (3)

  • kmarkecGamer

    09.04.2013 - 12:59

    zalosno je sto je pucacina a nije za PC

  • -Aragorn-

    09.04.2013 - 20:25

    Fuse-kaj to nisu one beštije iz Madagascara?

    • deltafors

      @-Aragorn-, 09.04.2013 - 20:30

      ahahahahahahhah

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?