HCL.HR

40 novih igara danas će dobiti svoje demo verzije

Zoran Žalac 18.03.2020.   •   0 komentara


Na Steamu će se danas održati drugi po redu Game Festival, a igračima će donijeti 40 demo verzija iz nadolazećih igara.

U idućih pet dana moći ćemo na Steamu isprobati demo verzije četrdesetak igara koje još nisu izašle. Ova nesvakidašnja ponuda dio je proljetnog izdanja Steam Game Festivala koju organizira Geoff Keighley. Drugi je to po redu festival igara, a prvi je debitirao u 12. mjesecu 2019. kada su se privremeno mogle igrati demo verzije System Shock prerade, Skatebirda i drugih zanimljivih igara nezavisne produkcije.

Ponuda se sada proširila na “40+ naslova“, a imat ćemo i više vremena da ih sve isprobamo – od danas u 19 sati pa sve do ponedjeljka, 23. 3. do 19 sati. Listu igara s demo verzijama možete pogledati na Steamu.

Geoff Keighley je uz ovu objavu nadodao kako će se tijekom 2020. godine održati još nekoliko Game Festivala, a radi se i na tome da ih omogući na više različitih platformi – za sada je ovo “ekskluziva” na Steamu.

Ovo je inače format digitalnog događaja za kakav se Keighley zalagao u pregovorima s organizatorima E3 sajma, no kako oni nisu dijelili njegovu viziju odlučio im je otkazati suradnju.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?