HCL.HR

Pojavio se naziv novog ranga pretplate na Game Pass

Zoran Žalac 29.08.2022.   •   16 komentara   •   Industrija videoigara


Nova pretplatnička opcija Game Passa vjerojatno će nositi naziv (Xbox) Game Pass Friends & Family, a omogućit će dijeljenje pretplate među petero članova.

U Irskoj i Kolumbiji trenutno se testira nova pretplatnička opcija Microsoftove usluge Game Pass. Riječ je o takozvanom “grupnom paketu” gdje do petero korisnika dobiva pristup Game Pass katalogu i pogodnostima preko jedne aktivne pretplate. Taj rang pretplate još nema svoj naziv, no kako je iskopala jedna talijanska stranica, naziv bi trebao glasiti Game Pass Friends & Family.

Ovakav naziv jasno daje do znanja da dijeljenje pretplate neće biti dozvoljeno samo unutar jednog kućanstva nego i s prijateljima na drugim lokacijama. Doduše, postojat će restrikcija da svi korisnici na dijeljenoj pretplati moraju biti iz iste države, ili bolje rečeno imati registriran korisnički račun u istoj zemlji.

Prema dosadašnjim saznanjima, Game Pass Friends & Family trebao bi pretplatnicima nuditi iste pogodnosti kao Game Pass Ultimate, što znači da s jednom pretplatom svi dobivaju pristup i PC Game Passu i Xbox Game Passu. Cijena još nije formirana, jasno je da će biti viša od 13 eura koliko trenutno košta Game Pass Ultimate, ali bi uz grupnu podjelu troškova svakome trebala biti znatno povoljnija nego kupovanje individualne pretplate.

Komentari (16)

  • Cheesemassacre

    29.08.2022 - 10:25

    Znači ako će biti npr. duplo skuplje. Onda ispadne oko 6€ po osobi. To bi bilo odlično.

  • vragec25cro

    29.08.2022 - 12:59

    Kako su neki leakovi da bi mogao doci i ubisoft connect u gamepass,kaj se mene tice ak to ubace pokraj ea play koji u gamepassu i gamepass pc neka mi naplacuju i 30$ mjesecno ako to sve ima 🙂

    • Goblin

      @vragec25cro, 29.08.2022 - 13:56

      Biti će Ubisoft+ na Xboxu , ali odvojeno od passa, pa tko želi.

    • vragec25cro

      @Goblin, 29.08.2022 - 15:28

      🙁 bit ce onda kombinacija godisnji plus mjesec dva pretplata ubisoftu 🙂 posto sad na bolovanju presao ac origibs 100% bez dlc za 2 tjedna

    • 312AE

      @vragec25cro, 29.08.2022 - 15:53

      Pa je,realno netrebaš od ta dva publishera skoro ništ više sakupljati,taman su igre za pass. Baš na tvoju preporuku sam igral Ghost recon, ne mislim ga prelaziti,no par dana mozak na pašu i ljepo sam se zabavil nekih 18- 20 sati. Ok mi je to fusioniranje.

    • vragec25cro

      @312AE, 30.08.2022 - 08:10

      Pa da,nisam ga ni ja prosel cijeloga,ali kako si rekao zabavno za par sati ubiti,ali prevelika igra za cijelu proci

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?