HCL.HR

GameMaker Studio trenutno je besplatan za preuzimanje

M23 27.11.2013.   •   4 komentara   •   Hardver i softver


Standardna edicija alata za izradu videoigara pod nazivom GameMaker Studio, koji se prodaje po 50 dolara, trenutno je besplatna za preuzimanje putem Steama.

Ako vas interesira izrada videoigara, ali niste u financijskoj mogućnosti da se tome posvetite na željeni način, evo dobre prilike za vas. Program GameMaker Studio Standard Edition trenutno je besplatan za preuzimanje na Steamu. Alat koji se inače prodaje po cijeni od 50 američkih dolara u određenom će se roku moći preuzeti bez ikakve naknade ako ga preuzmete na Steamu, zatim odaberete beta testiranje u properties kartici na Steamu. Kada lansirate beta verziju dobit ćete priliku registrirati punu verziju tako da unesete svoju e-mail adresu na koju ćete dobiti ključ za aktivaciju.

Imajte na umu da se tvrtka YoYo, u čijem je vlasništvu sam alat, suočava s povećim interesom za program, odnosno velikom navalom na servere. Samim time, program vam možda neće u početku prihvatiti aktivacijski kod/ključ, možda ga čak nećete ni dobiti; no budite strpljivi.

Komentari (4)

 • Rockavella

  27.11.2013 - 14:48

  Pa i nisu se nešto pretrgli s ovom ponudom. Što vrijedi kada sa standard verzijom si limitiran. Skoro kao da koristiš free verziju, samo što možeš napraviti unlimited broj soba, sprite-ova, pozadina etc…

 • MrmAngeluS

  27.11.2013 - 16:06

  Izgleda da je bilo pa prošlo… =/

  • MrmAngeluS

   @MrmAngeluS, 27.11.2013 - 16:07

   oh nvm, standard edition se plaća, ovaj bez ekstenzija je besplatan

 • olio

  28.11.2013 - 11:07

  Čini se da na steamu nema više, ali skinite sa gamemakerblog.com/2013/11/25/gamemaker-studio-standard-edition-is-currently-free-50-value/ Radi. Skinete normalnu verziju, registrirate se, dobijete key i upgradea se na Standard edition

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!