HCL.HR

Gase se serveri za multiplayer starih Uncharted igara

Zoran Žalac 05.06.2019.   •   4 komentara


Ekipa iz Naughty Doga odlučila se pozdraviti sa svojom ostavštinom te će ugasiti servere za multiplayer svojih starijih PlayStation 3 igara.

Ekipa Naughty Doga poznata je po odličnim single-player avanturama. No, od 2009. godine svojim su Uncharted igrama počeli dodavati i mrežnu multiplayer komponentu, te su tu praksu prenijeli i na The Last of Us. Multiplayer u tim serijalima nikad nije bio naročito popularan, ali je imao svoju publiku. Uncharted 3 i The Last of Us čak su imali free-to-play model multiplayera. No, sada je došlo vrijeme da se pozdravimo s njima.

Naughty Dog je najavio kako će serveri za multiplayer komponente igara  Uncharted 2, Uncharted 3 i The Last of Us biti ugašeni 3. 9. 2019. godine. To se odnosi na verzije za PlayStation 3, koje su u slučaju Uncharteda i jedine verzije s multiplayerom (Uncharted Collection za PS4 nije imao MP). Što se tiče The Last of Us na PS4, njemu će multiplayer na toj platformi i dalje funkcionirati.

Iako je vijest o skorom gašenju servera tužna, Naughty Dog je šačicu aktivnih igrača odlučio nagraditi tako što su svi DLC sadržaji za spomenute igre od danas potpuno besplatni – opet, na PlayStationu 3.

Komentari (4)

  • m@rko

    05.06.2019 - 20:00

    Bas je nekako tuzno :/ sjecam se kao da je jucer bilo, kad sam uncharted 2 prelazio po prvi puta u srednjoj skoli i komentirao sa frendovima na velikom odmoru o tome kako je igretina. A sada sam ozenjen i imam dijete. Čitam naslov i ne vjerujem kako je to brzo proletjelo…

  • GAMEmaher

    05.06.2019 - 20:35

    Mogli su bar malo duži period dati da oni koji su nedavno kupili odigraju još… al svemu dođe kraj. Zabavni online bio

  • InDy4962

    05.06.2019 - 23:07

    Uncharted MP mi nikad nije sjeo, ali ga poštujem. The Last of Us MP igram i dan danas i nema boljeg multiplayera za mene… Treba dugo da se ufuraš, ali nakon toga je apsolutan kralj multiplayera

  • Ovcaodnovca

    06.06.2019 - 07:25

    the last of us ima odlican MP

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?