HCL.HR

Reklame će biti ubačene u streaming uslugu GeForce Now

Zoran Žalac 28.02.2024.   •   5 komentara   •   Industrija videoigara, Tehnologija


Iz Nvidije su obavijestili korisnike besplatnog ranga GeForce Now usluge kako će uskoro vidjeti reklame dok čekaju na igranje.

Od idućeg utorka, 5. 3., streaming usluga GeForce Now počet će prikazivati promidžbene sadržaje, odnosno reklame. Srećom po pretplatnike, reklame će se prikazivati samo u osnovnom rangu usluge – onom koji je besplatan za korištenje.

Srećom po korisnike tog GeForce Now ranga, reklame se neće prikazivati za vrijeme igranja već tijekom čekanja na red za igranje. Iz Nvidije poručuju kako će promidžbeni sadržaji biti ograničeni na ukupno dvije minute po jednoj sesiji.

Kažu također kako se nadaju da će time skratiti prosječno vrijeme čekanja na stream u besplatnom rangu, ali nisu pojasnili kako točno. Možda se samo nadaju da će reklame “otjerati” korisnike prema plaćanju Priority ili Ultimate ranga pretplate, čime će biti manja gužva za igranje u besplatnom rangu?

Označeno sa: , ,

Komentari (5)

  • Benjamin Scrool

    28.02.2024 - 10:58

    So it begins

  • Dukie

    28.02.2024 - 11:44

    Gledas reklamu da bi gledao reklamu dok gledas reklamu koristeci free verziju programa.

  • spicylemon77

    28.02.2024 - 19:21

    Valjda će prihodima od reklama pokriti troškove postavljanja dodatne infrastrukture pa zato manje čekanje. Bolje i to nego da ukinu free tier. Čudo da je poživio čak 4 godine bez reklama

    • Nemanjazzz

      @spicylemon77, 28.02.2024 - 22:42

      Ja sam se jos i pitao zasto ne stave reklame za nas parazite na free tier-u kad se vec nista ne desava dok cekas da dodjes na red.

    • Hadvar

      @spicylemon77, 29.02.2024 - 10:41

      Ne, to je samo da vise zarade. Pretplate ce svejedno postat skuplje, a reklame sve agresivnije i duze (kao i na youtube-u), a free tier bi se isto mogao ukinut ili jos vise ogranicit.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?