HCL.HR

GeForce Now sad ima službenu integraciju sa Xbox računima

Zoran Žalac 16.11.2023.   •   7 komentara   •   Industrija videoigara


Nvidijina streaming usluga GeForce Now od sada podržava sinkronizaciju Xbox računa te ima proširenu povezanost s PC Game Pass pretplatom.

Tvrtke Nvidia i Microsoft nastavljaju svoju suradnju te od danas korisnici streaming platforme GeForce Now mogu sinkronizirati svoj katalog igara na Xbox (PC) računu na GeForce Now. To znači da 130+ igara s Microsoft Storea mogu igrati bez instaliranja, u slučaju da ih posjeduju.

Dodatno, pojedine igre mogu igrati i ako imaju aktivnu pretplatu na PC Game Pass, čime kombinacija pretplata na Game Pass i GeForce Now postaje “Netflix za igre” u punom smislu.

Štoviše, ako kupite 6-mjesečnu pretplatu na GeForce Now Ultimate (u iznosu od 109 eura), dobivate tri mjeseca PC Game Passa na poklon.

I GeForce Now Ultimate i PC Game Pass službeno su podržani za naše tržište.

Vrijedi napomenuti da dio igara s PC Game Passa nije podržan na GeForce Now. Na primjer, ne možete streamingom igrati Football Managera 2024 preko Game Passa. Međutim, možete to učiniti s nekim drugim igrama, primjerice Cities: Skylines 2.

Komentari (7)

  • Nemanjazzz

    16.11.2023 - 18:06

    Ma ovo je mama. Igram watch dogs 2 na 30mbps u 900p na laptopu. Sacekam queue manje od 5 minuta, odigram 1h i meni super. Jos sa ovim je kos ubitacnija kombinacij

    • Djelo_Jerboa

      @Nemanjazzz, 16.11.2023 - 18:56

      Kad si već spomenuo WD2, ja sam igru započeo u 7. mjesecu prošle godine i do sad ju nisam završio, ne znam valjda me odvlače sve te hipsterske gluposti, ali nije loša igra. Dok mi je Watch Dogs 1 jedna od najboljih Ubisoftovih igara, mračna, ozbiljna i hladna čisti kontrast prema dvojci.

    • Nemanjazzz

      @Djelo_Jerboa, 16.11.2023 - 20:22

      Mene prica odusevila u WD1. Nije nesto mnogo dubokoumna al ima neke mracne teme koje nisam ocekivao od ubisofta pogotovo sto sam prvu bio preso drugi deo. A kod dvojke mi se svidja mapa i kako je ziv grad. Isto daje mnogo vecu raznovrsnost kod stealth misija u smislu da vise stvari mozes da hakujes, mozes da ides pesice, s onim autom na daljinski itd. Pa realno mozes sam da izaberes pristup. Cak imas dosta vise opcija od igara gde je ili gun blazing i stealth. Nova igra sa pricom i likovima kao iz jedinice i gameplay-u iz dvojke + mozda Njujork kao mapa bi bila dobra kombinacija

    • delight353

      @Nemanjazzz, 16.11.2023 - 18:57

      Zanima me kako provideri gledaju na promet koji se utrosi. Ok, ti nisi kritican, no ako se ne varam, na sluzbenim nVidijinim stranicama sam vidio da sat vremena streamanja radi cca 20 gb prometa. Zasto to spominjem? Svi provideri se kunu na flat internet, no nacuo sam nesto o “pravilu ravnopravnosti”, gdje nakon cca terabajta utrosenog prometa snize brzinu korisniku da se doslovno, npr., hcl.hr neda otvoriti. Igraci cesto gameaju po nekoliko (i vise) sati dnevno, stoga ce utroseni promet nerjetko biti i visi od terabajta. Ukljucimo tu jos streamanje filmova, serija i ostale radnje na webu. Ne znam ima li tko iskustva s time i ima li, uopce, istine u tome?

    • Zoran Žalac

      @delight353, 16.11.2023 - 19:01

      To ti obično vrijedi za (javne) 4G/5G mreže, tj. “pokućni internet”, homebox sheme i tako to.

    • moordrak

      @delight353, 16.11.2023 - 21:47

      Pravilo ravnopravnosti vrijedi uglavnom na bežičnim mrežama. Moj mjesečni promet se broji u terabajtima otkako sam na optici i još me nikad nitko nije upozorio da sam pretjerao. Najveći potrošač je naravno torrent , a onda newsi. Yubitubi je isto tu negdje u zbroju jerbo kad god mogu, gledam u 4k. Probao sam to nvidijino čudo i nisam pretjerano oduševljen. Isto kao i sa x cloudom. Sve je to divno i krasno u 3-4 ujutro po našem vremenu, dok u popodnevnim satima , lista čekanja može biti poduža. Premium service je zeru preskup za moj ukus, a jedini garantira minimalno vrijeme čekanja.

    • Dajsikeks

      @delight353, 17.11.2023 - 01:58

      mrtvo slovo na papiru. Znam čovjeka s foruma i ostale koji su prešišali nekoliko puta, te im nije ništa smanjeno

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?