HCL.HR

Jeftinije do kvalitetne gaming opreme, Genesis brand stigao i u Hrvatsku

sponzorirani članak 14.12.2016.   •   Tehnologija


Tražite novi gaming headset, tipkovnicu, miš ili čak stolicu? U Hrvatskoj se sada prodaje gotovo kompletna ponuda gaming opreme marke Genesis koja obećava kvalitetu po nižoj cijeni.

genesis-gaming-oprema

Gaming oprema Genesis predstavljena je u Europi još 2011. godine, a dok naši čitatelji iz Srbije već duže vrijeme znaju da se radi o kvalitetnim uređajima malo niže cijene od razvikanijih brandova, u Hrvatsku je taj brand tek nedavno stigao i mogao bi vam biti itekako zanimljiv ako ovih dana tražite novi komad gaming periferije ili čak gaming stolicu.

Sada je u lokalnim trgovinama (gaming) hardvera diljem Hrvatske moguće nabaviti vrlo širok asortiman gaming opreme iza Genesisa. To uključuje njihovu bogatu liniju gaming miševa prilagođenih za svaki džep, gaming headseta, kao i tipkovnica te kontrolera za igre, a proizvode čak i specijalizirane gaming stolice. Genesis je jedan od prvih brandova na tržištu koji nudi tako širok raspon raznolikih gaming proizvoda, a iako su mnogi njihovi modeli cjenovno vrlo prihvatljivi, Genesis tvrdi kako nikad ne zaboravljaju na kvalitetu koju gameri traže pri dizajniranju svojih proizvoda:

“Posebnu pažnju pridajemo dizajnu naših proizvoda – Genesis oprema izrađena je u modernom, gaming stilu uz boje koje ističu dinamičan i profesionalna karakter svakog prozivoda. No nikad ne zaboravljamo na kvalitetu – naši proizvodi razvijani su prije svega s potrebama gamera na umu. Koristeći materijale najviše kvalitete i tehnološke inovacije uvijek pokušavamo stvarati proizvode koji daju maksimalne performanse i užitak pri igranju.”

KVALITETAN GAMING HARDVER ZA SVAČIJI DŽEP

genesis-rx-75-mehanicka-tipkovnica

Dobar primjer te jedinstvene prednosti Genesisa, odnosno niže cijene za kvalitetan gaming proizvod, je njihova mehanička tipkovnica Genesis RX75. Već znate da su mehaničke tipkovnice vrh vrhova kada pričamo o osjećaju prilikom tipkanja ili igranja, no obično su i vrlo skupe s cijenama i preko 1000 kn. Jeftiniji modeli lokalno poznatijih gaming brandova koštat će vas i manje od 1000 kn, ali u tom slučaju obično ne dobijete i numeričku tipkovnicu s desne strane. Genesis RX75 za svega 699kn nudi kompletnu postavu (mehaničkih) tipki, uključujući i numeričku tipkovnicu, popularno zvani NumPad. Jedna takva nam je i stigla ovih dana na testiranje pa očekujte više čuti o njoj uskoro.

Ako su vam mehaničke tipkovnice i uz takvu cijenu i dalje izvan dosega, Genesis ima i u ponudi i cijelu liniju membranskih tipkovnica specijaliziranih za multimediju i gaming od kojih najjeftinija košta svega 89kn. Slična je situacija i s Genesis miševima koji rangiraju od 100kn za osnovni model Genesis G22, pa sve do 549 kn za lasersko čudovište od miša nazvano Genesis GX88 s brdom funkcija i laserskim senzorom AVAGO 9800. Možete ga provjeriti na slici ispod.

genesis-gaming-mouse-gx88

Ako ste nedavno posjetili Reboot Infogamer sajam mogli ste tamo uočiti i atraktivne Genesis gaming stolice. Jedna takva (model SX33) se našla i u našem uredu prije tri tjedna i još nije počela pokazivati nikakve znakove starenja na kožnim dijelovima, dok je na stolici koju je zamijenila (random kožna stolica jednom plaćena preko 1300 kn) već u prvih mjesec dana počela pucati koža na odmorištu za ruke, a kasnije i na samom sjedištu. Genesis SX33 još ćemo malo testirati prije nego donesemo konačnu riječ o istoj, ali već sada vam možemo reći da je vrlo udobna i fleksibilna, a i izgleda prokleto dobro u našoj gaming sobi.


Sve u svemu, o Genesisu ćemo svakako još pričati na HCL-u sad kad je cijela linija njihovih proizvoda dostupna u Hrvatskoj. Ako vas već sada zanima više o Genesisu i želite provjeriti izgled i specifikacije svih njihovih proizvoda, posjetite službenu stranicu Genesis-Zone.com i provjerite ima li vaša lokalna trgovina gaming opremom Genesis proizvode.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?