HCL.HR

Ovogodišnji The Game Awards prikazat će do 50 novih igara

Stjepan Fikter 11.11.2021.   •   2 komentara   •   Industrija videoigara


Početkom 12. mjeseca održat će se osmi The Game Awards, na kojemu ćemo svjedočiti najbogatijem programu do sada.

Uskoro nam se bliži osmi po redu The Game Awards događaj, a sada imamo i nekoliko novih informacija od samog organizatora – novinara Geoffa Keighleya. Za one koji su možda zaboravili, datum održavanja je 9.12., odnosno kod nas je to 10. 12. jer događaj počinje u dva u noći.

Za razliku od prošle godine kada je to bio virtualni show, ovogodišnji Game Awards trebala bi posjetiti i publika, no to se kao što znamo opet može promijeniti. S publikom ili bez nje, Geoff za ovu godinu najavljuje najbogatiji program s prikazom 40 do 50 igara u nekom obliku. Nadamo se to neće uključivati prikaze igara u trajanju od 15 sekundi kao što je bilo na ovogodišnjem Summer Game Festu.

Taj broj igara odnosit će se na naslove koje igramo iduće i 2023. godine te bi trebali vidjeti i dvoznamenkasti broj novo predstavljenih naslova. Stoga se pripremite na WORLD PREMIERE najave. Naravno, ne treba zaboraviti niti na reklame kao ni na prisustvo poznatih osoba te glazbeni dio jer će biti i orkestar prisutan. Također, mogli bi vidjeti i najave koje ne spadaju potpuno u domenu gaminga, poput filmova i serija povezanih s igrama.

Ono što sigurno neće biti na ovogodišnjem The Game Awards jesu NFT stvari pa eto, barem jedna pozitivna stvar. Planirate li biti budni te pratiti uživo ili ćete ujutro pogledati sve najave?

Označeno sa:

Komentari (2)

  • ImeiPrezime

    11.11.2021 - 09:58

    Malo zavaravajuć naslov, 50ak igara je ukupno, a ne novih.

    • mili1985

      @ImeiPrezime, 11.11.2021 - 11:11

      To je bait naslov, jer piše do 50, znači može biti i samo jedna nova. To je slično kada dućani stave veliki naslov, popusti do 90%. I onda su svi artikli na 10% a jedan prastari kojeg nitko ne želi je na 90%.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?