HCL.HR

Gerard Butler i Vin Diesel mogli bi u novom filmu postati Kane & Lynch

Ante Malenica 06.11.2013.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Nije tajna kako je u planu ekranizacija Kane & Lyncha, no još uvijek ne znamo tko će ovjekovječiti ovaj psihički nestabilni dvojac. Sada se spominju Gerard Butler i Vin Diesel.

Trećerazrednih filmskih ostvarenja na temu video igara nikad dosta, što potvrđuje još jedna ekranizacija kritički ne baš uspješne igre tvorca Hitman serijala. Sjećamo se koliko su Kane & Lynch bili eksplozivan dvojac što znači da film čija je prava na izradu još 2007. godine osigurao Lionsgate, treba prave akcijske zvijezde.

Prvo su to trebali biti Bruce Willis i Jamie Foxx, no prema posljednjim glasinama koje prenose Hollywood Reporter te studio Millennium Films, to bi mogli biti Gerard Butler u ulozi Kanea te Vin Diesel koji bi trebao postati Lynch.

Ove momke ne treba posebno predstavljati pa ćemo preostale retke iskoristiti da spomenemo kako redateljsku palicu filma drži Felix Gary Gray (potpisuje Friday, The Italian Job, Be Cool), dok scenarij pišu Skip Woods (Hitman, The A-Team, A Good Day To Die Hard) i Kyle Ward (Machete Kills).

Film je trebao u kina još 2011., no eto, trakavica se i dalje nastavlja s nepoznatim datumom početka emitiranja. Nakon masakra ekipe iz Sjeverne Koreje, možda se Butler zaželi još malo nemogućih misija – ovaj puta uz pomoć čovjeka koji ima iskustva s tenkovima na cesti.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?