HCL.HR

Ghost Recon Online uz datum izlaska dobio i novo ime – Ghost Recon Phantoms

Stjepan Fikter 18.03.2014.   •   2 komentara


10. travnja Ghost Recon Online izlazi iz otvorene bete, a zbog golemih promjena koje je igra doživjela od prve verzije, Ubisoft je odlučio da duhovi trebaju dobiti svježi identitet.

Free 2 play timski shooter iz trećeg lica kojeg smo znali kao Tom Clancy’s Ghost Recon Online, sada ima novo ime. Budući da se igra tijekom razvoja poprilično promijenila od prvobitne do trenutačne verzije, Ubisoft je odlučio kako duhovi trebaju svježi identitet i stoga je došlo do promjene imena u Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms. Osim novog identiteta, također smo saznali kako će Ghost Recon Phantoms službeno izaći 10. travnja na Steamu.

Fantomi će tako biti osvježeni u pogledu grafike, dizajna levela i osvijetljenja. Klase i likovi će dobiti novi, moderniji dizajn, a tu je i nova oprema te novi mod igranja. Matchmaking će također doživjeti promjene što znači da će prije spajanja u igru, sustav gledati vašu vještinu i opremu radi pravednog i uravnoteženog iskustva.

Nakon što igra službenog ugleda svjetlo dana, Ubisoft najavljuje kako će Ghost Recon Phantoms i mjesecima nakon izlaska dobivati novi sadržaj u obliku mapa, oružja i drugih stvari koje su još tajne.

Komentari (2)

  • markogal

    18.03.2014 - 20:41

    odlicna igre ako niste igrali preporucam

  • zela123

    18.03.2014 - 22:05

    Igrao sam jedno vrijeme zivciralo me je to sto neki magarci nakupuju preko tih " mikro transakcija" sve na max ti im nemos nista da nezz koji skill imas tako da se nadam ce to malo izbalanisirati na relaseu

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?