HCL.HR

Glas Super Maria ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda

Ivan Brekalo 17.12.2018.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Super Smash Ultimate za Switch je stota igra u kojoj Mariu glas daje glumac Charles Martinet, te je tako upisan u Guinnessovu knjigu rekorda.

Od 7. 12. ove godine, ili od  igre Super Smash Bros. Ultimate, glumca Charlesa Martineta možete čuti kako u 100 različitih igara glumi istog lika – Super Maria. Rekord je to za najviše izvedbi istog lika u svijetu videoigara na temelju kojega je Martinet ušao u Guinnessovu knjigu svjetskih rekorda.

Martinet svoj glas Nintendovom Mariu posuđuje još od početka devedesetih te je tijekom svoje dugogodišnje suradnje s Nintendom svoj glas posuđivao i nekim drugim likovima kao što su: Luigi, Waluigi, Wario, Baby Mario i Mouser.

Mario serijal i njegovi spin-off naslovi nisu jedine igre u kojima je Charles Martinet posuđivao svoj glas pa smo ga mogli čuti i u igrama kao što su Skyrim, Skies of Arcadia, Ratchet & Clank Future: A Crack in Time i Runner3.

Svoju nagradu za ovaj okrugli broj Martinet je preuzeo 14. 12, a nadamo se da ćemo ga u ulozi brkatog Talijana koji iskače iz cijevi čuti u još mnogo budućih naslova.

Označeno sa: ,

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?