HCL.HR

Glasajte za iduću igru koju će razvijati tvorci Max: the Curse of Brotherhooda

Igor Belan 19.08.2015.   •   1 komentara


Press Play studio poziva igrače da sudjeluju u otvorenome razvoju idućeg projekta, ali prije toga moraju odabrati jedan od tri ponuđena koncepta koji će zaživjeti pomoću vaših glasova.

U posljednjih nekoliko godina, otvoreni razvoj igara nije ništa neobično, no isto tako nije često da vidimo kako neki razvojni studio poziva igrače da glasovima odluče o njihovom idućem projektu. To je upravio napravio Microsoftov Press Play kojeg možda znate po naslovima poput Kalimba i Max: The Curse of Brotherhood.

Ekipa iz Kopenhagena pripremila je tri koncepta za igre za koje možete glasati. Prvi je Karoo, odnosno multiplayer građenje kompleksnijih strojeva od jednostavnih blokova u otvorenom svijetu. Zatim je tu Dwarka akcijski co-op iz prvog lica smješten u proceduralno generirani svijet mračne fantazije. Treći i posljednji koncept nosi naziv Knoxville i spada u TPS multiplayer survival žanr pri čemu tu ideju za igru uspoređuju s popularnim Hunger Gamesom.

Da biste glasovali za koncept koji vam djeluje najzabavnije trebate se uputiti na službenu stranicu, a ako vaš izbor pobijedi moći ćete pratiti razvoj putem developerskog bloga. Više o sva tri koncepta možete saznati kroz kratke video prikaze ili se zaputiti na njihove stranice.

Komentari (1)

  • Ado42

    19.08.2015 - 15:58

    Volio bih da naprave Dwarka, al' k'o sto gledam napravice Knoxville.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?