HCL.HR

Glumac iz filma Sam u kući postao je producent jedne videoigre

Zoran Žalac 28.02.2019.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Glumac Macaulay Culkin, najpoznatiji po ulozi u filmu Home Alone, dobio je posao izvršnog producenta igre ToeJam & Earl: Back In The Groove.

Sutra u prodaju stiže igra ToeJam & Earl: Back in the Groove. Nastavak je to serijala koji je bio popularan početkom devedesetih na Seginim konzolama i kojega danas ne poznaje mnogo mlađih igrača. Međutim, proizvođači igre našli su načina kako skrenuti pozornost javnosti na nju.

Naime, za posao izvršnog producenta angažirali su glumca Macaulaya Culkina, poznatog po ulozi klinca iz filmova “Sam u kući”. Dakako, angažman nije samo marketinški trik jer je poznato da je Culkin obožavatelj ToeJam & Earl serijala još od vremena kad je bio sam kod kuće.

Kako kažu tvorci igre, on im je donio vrlo važne povratne informacije te je predstavljao vjernu bazu fanova i pružao smjernice u razvoju kako bi igra bila zabavna poput originala, ali s nekoliko modernih trikova. Je li svoj posao obavio kako treba, znat ćemo već sutra kada igra izlazi za PC i sve aktualne konzole.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • bozicni_zeko

    28.02.2019 - 18:23

    Ćaća se vraća!

  • SeaNN

    28.02.2019 - 22:22

    Izgleda zanimljivo

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?