HCL.HR

GNK Dinamo organizira svoj prvi esports turnir, pobjedniku ide 5000 kn

PR 09.10.2019.   •   HCL objave


GNK Dinamo uz HCL kao suorganizatora donosi svoj prvi esports turnir u Fifi 20. Nagradni fond težak je čak 10 000 kn, a na samom turniru na stadionu Maksimir pojavit će se i jedan robot.

GNK Dinamo u subotu, 12. listopada 2019. organizira eDinamo Cup powered by Sancta Domenica uz HCL ekipu kao suorganizatora. Riječ je o turniru u igri FIFA 20 u kojem će snage odmjeriti 128 igrača u borbi za titulu i nagradni fond u vrijednosti od 10 000 kuna.

Održat će se u subotu, 12. listopada s početkom u 10 sati na stadionu Maksimir, odnosno u podnožju tribine Sjever, a bit će to prvi esports turnir u organizaciji nekog sportskog kolektiva u Hrvatskoj i regiji.

Pobjednik turnira osvaja prvu nagradu u vrijednosti od 5000 kuna, drugoplasirani će dobiti nagradu u vrijednosti 3000 kuna, dok će trećeplasirani na turniru osvojiti nagradu u vrijednosti 2000 kuna.

Trebao bi to biti zanimljiv dan na Maksimiru za ljubitelje Fife 20. Modri pozivaju sve navijače da dođu na prvi “eDinamo Cup”, gdje posjetitelje čekaju razni zabavni sadržaji i nagradne igre.

Između ostalog, bit će tu i sâmi igrači Dinama, kao i simpatičan humanoidni robot iz UBTECH Roboticsa zvan Cruzr. Robot je angažiran samo za ovu priliku pa nas živo zanima što će tamo izvoditi.

Voditelj programa bit će komičar Aleks Curać – Šarić, a polufinale i finale moći ćemo pratiti i kroz live stream na Dinamovom YouTube kanalu uz stručni komentar Ivana Blažička.

Prijave za turnir su već zatvorene, a od ekipe iz Dinama čujemo da su svih 128 mjesta popunili u rekordnom roku.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?