HCL.HR

Gods Will Be Watching dobio datum izlaska

Renato Pedišić 04.07.2014.   •   1 komentara


Znali smo da dolazi ovih dana, ali sada znamo kada točno u sedmom mjesecu stiže ovaj survival sim retro vizualnog stila koji nas je još prošloga ljeta zaintrigirao interesantnim mehanikama.

Point and click simulacija preživljavanja u neobičnim situacijama Gods Will Be Watching zaintrigirala nas je još prošlo ljeto u svojoj ograničenoj verziji izrađenoj za samo 72 sata. Sada nam se sprema izlazak pune verzije u koju je utrošeno znatno više dragocjenog vremena indie studija Deconstructeam.

I dok smo već ranije znali kako bismo Gods Will Be Watching trebali zaigrati tijekom ovoga mjeseca, sada smo dobili potvrdu službenog datuma izlaska. Punu i konačnu verziju zaigrat ćete 24. srpnja na PC, Mac i Linux platformi ako igru preuzmete putem Steama, GOG-a ili Humble Storea po cijeni od oko 9 eura, ovisno o trgovini. Prisjetite se malo kako je sve to izgledalo u ranoj, ograničenoj verziji prije gotovo punih godinu dana.

Igra će biti dostupna i u posebnom izdanju koje košta gotovo duplo više, a uključivat će digitalnu verziju glazbe iz igre, art book te strip od 40 stranica na kojemu radi Dayob Studio. Spomenuti strip trebao bi poslužiti kao uvod u radnju same igre.

Za kraj ove veoma informativne vijesti uputit ćemo vas na novi trailer u kojemu je otkriven datum izlaska za Gods Will Be Watching, a koji uz to ukratko opisuje sve što se od ove zanimljive igre može očekivati.

Komentari (1)

  • grgoljblaster

    04.07.2014 - 12:12

    ubaceno u wishlist i pazari se prvom prilikom 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?