HCL.HR

GOG.com slavi šesti rođendan uz brojne popuste

Stjepan Fikter 09.09.2014.   •   3 komentara


Digitalni DRM-free servis GOG.com napunio je šest godina otkako je započeo s radom i povodom rođendana pripremili su popuste na brojne naslove koji će ići i do 80 posto.

2008. godine upoznali smo Good Old Games, digitalnu trgovinu koja je u ponudi imala stare PC igre bez DRM zaštite. Već iduće godine sklopili su ugovor s Ubisoftom da u katalog igara dodaju i njihove naslove, a 2012. su promijenili ime u GOG.com s namjerom širenja ponude i na nove AAA i nezavisne naslove. Ove godine nastavili su obogaćivati sadržaj na ponudi pa smo dobili i dio s gamerskim filmovima, a upravo povodom šestog rođendana, pripremljeni su popusti koji idu i do 80%.

‘6th Birthday’ promocija uključivat će različite naslove koji su izašli u godini otkako su započeli s radom. Današnja ponuda uključuje naslove iz druge godine rada, a sutrašnja će uključivati iz treće i tako dalje. Sve što trebate je samo pratiti stranicu i možda nađete nešto što bi mogli zaigrati.

Kada smo već kod popusta, skrenut ćemo vam pažnju i na Humble Store End of Summer Sale s dnevnim ponudama koje će trajati do 22. rujna pa ćete i ovdje moći ugrabiti različite naslove po sniženoj cijeni.

Komentari (3)

  • lukaa712

    09.09.2014 - 15:26

    Šteta što ne mogu igre uz prepaid karticu uzet D:

  • drazensi

    09.09.2014 - 21:05

    obozavam ovaj gog..
    dao bog da se prosire i dodaju vec aaa naslove….
    najbolje cijene i sve drm free..

  • Megakmica

    10.09.2014 - 00:10

    Jel zna netko kada dolazi njihov opcionalni klijent GOG Galaxy?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?