HCL.HR

Opskrbite se jefitinim igrama uz ljetnu GOG rasprodaju

Stjepan Fikter 28.05.2020.   •   2 komentara   •   Industrija videoigara


Iako kalendarski nismo još ušli u ljetno razdoblje, to nije spriječilo GOG da krenu s novom rasprodajom unutar koje se mogu probati i demo naslovi nadolazećih igara.

Ljeto nam se bliži, a to znači kako je vrijeme za još jednu rasprodaju igara. Iako na tople i sunčane dane moramo još malo čekati, GOG Summer Sale je već počeo i traje do 15. 6. Na izboru ima preko 3000 igara, a popusti idu do 90%. Za svakoga ponešto kako bi se reklo.

Iako GOG u sklopu rasprodaja obično zna dijeliti i besplatne igre, sada to nije slučaj. Ovom prilikom odlučili su se pružiti igračima mogućnost isprobavanja demo verzija nadolazećih igara kao što su: Desperados III, Destroy All Humans!, System Shock, Spiritfarer, Vagrus – The Riven Realms, Carrion i Cris Tales.

Također, u prodaju su stigli Metro Exodus koji je na 50% popusta te Prey iz 2017. godine koji je na 70% popusta, odnosno može se kupiti igru za devet eura. Standardni paketi različitih izdavača su i dalje prisutni kao i dodatni popusti koji se ostvaruju kupovinom. Galaksija puna igara spremna je za istraživanje.

Komentari (2)

  • Premelo172

    28.05.2020 - 14:53

    Uuu metro exodus sam samo čekao kad će na popust, vrh kupujem sigurno

    • Kajkakko

      @Premelo172, 28.05.2020 - 15:01

      To je i moja odluka….već je i vrijeme.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?