HCL.HR

Gran Turismo Sport ima probušene gume, odgođen za 2017.

Zoran Žalac 31.08.2016.   •   5 komentara


Nakon što je odgođeno beta testiranje novog Gran Turismo naslova, odgođena je i sama igra koja je trebala izaći u jedanaestom mjesecu ove godine.

gt sport

Čini se kako je Gran Turismo Sport naletio na oštar predmet na stazi koji je usporio njegov razvoj. Tvorac serijala Kazunori Yamauchi na PlayStation Blogu obznanio je kako njegova ekipa treba više vremena da bi usavršila igru pa ju stoga pomiče na 2017. godinu. Yamauchi objašnjava da ne želi nikakve kompromise po pitanju iskustva pa se igra odgađa do daljnjega.

Interesantno je kako je planirano beta testiranje GT Sporta isto tako otkazano – iz razloga da Polyphony Digital stigne na vrijeme dovršiti kompletnu igru. Nije poznato gdje je točno zapeo razvoj igre s obzirom da smo nakon najave slušali uglavnom vijesti o tome što igra neće imati – uključujući dinamične sustave vremenskih uvjeta i vremena dana, kao ni mod karijere.

Po zadnjim informacijama GT Sport bio je dovršen oko 70% početkom osmog mjeseca pa ukoliko nije došlo do nekih većih promjena u viziji što bi igra trebala biti, izlazak ipak ne bi trebao biti tako daleko.

Komentari (5)

  • RapthorPechina

    31.08.2016 - 17:27

    Fuck. Što su uopće radili halabuku i hype ako igra nije ni na vidiku gotova!!!!

    • closingtime

      @RapthorPechina, 31.08.2016 - 20:45

      Pa nije toliko strašno. Trebao je izać krajem 11. mjeseca a ovako će vjerojatno u prvom kvartalu iduće godine, znači pomak 3-4 mjeseca. Barem se nadam da je tako.

  • Iceman73

    01.09.2016 - 11:07

    Nema ovo veze sa legendarnim GT serijalom nažalost,tak da mi je baš svejedno kad izađe…

  • lepiakadodo

    01.09.2016 - 17:28

    Ma Kazo je odigrao assetto corsu i skužio kakva zapravo treba biti vožnja u njegovom serijalu. A ne treba niti odbaciti kritike na račun nestanka offline-a tj karijere, koja je bila najbolji dio cijelog serijala.

  • Emma1244

    30.10.2016 - 23:43

    Jedva čekam da izađe.Intro budi nostalgičan osjećaj.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?