HCL.HR

Grip, spiritualni nasljednik Rollcagea, uletio na Steam

Stjepan Fikter 03.02.2016.   •   5 komentara


Brzina, još malo više brzine, vožnja po zidovima i stropu te napucavanje tijekom utrkivanja postalo je dostupno svim zainteresiranim igračima koji žele podržati razvoj Gripa kroz Early Access program.

grip

Unatoč neuspješnoj Kickstarter kampanji pokrenutoj prošle godine, spiritualni nasljednik Rollcagea nije se predao nego je ubacio u višu brzinu. Grip je stigao na Steam. Riječ je o ranoj fazi igre koja je postala dostupna kroz Steamov Early Access program putem kojeg developeri žele demonstrirati koliko su do sada uspješno uhvatili duh stare arkadne jurilice koju smo toliko voljeli.

Za one koji nisu upoznati o čemu se radi u Gripu, riječ je o utrkama s vozilima koja se mogu prevrtati na krov i tako nastaviti voziti suludim brzinama, ali i o igri gdje su oružja na tim vozilima sastavni dio utrka. Upravo zbog specifičnih automobila, ovdje je vožnja po zidovima i stropovima potpuno normalna stvar pogotovo kada se počnu dostizati brzine do 700 km/h pa prevrtanje vozila ne znači i kraj utrke.

Grip je inače najavljen i za PlayStation 4, a kada ćemo ugledati završnu verziju igre na obje platforme nije poznato.

Fanovi Rollcagea, planirate ovo nabaviti? Mi se sa suzom nostalgičarkom u oku sjećamo Rollcagea pa svakako očekujte od nas nekakav video o Early Access verziji Gripa.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • funky0308

    03.02.2016 - 22:15

    Netko probao?, kako izgleda za sada?

    • sokre.kl

      @funky0308, 04.02.2016 - 19:50

      Probao, za sada ok, ali zna bit frustrirajuce, auti su preveliki po meni i ako se npr. izvrtis u tunelu tesko se vratiti nazad itd… Odmah sam otisao igrat i rollcage stage 2, puno zabavnije mi je bilo 😀

  • MaliMicek

    04.02.2016 - 06:59

    Kaj to nije bilo otkazano nakon fejlanja na kickstarteru ?

    • Whiplash

      @MaliMicek, 04.02.2016 - 09:54

      Da, na Kickstarteru je fejlalo, pa su se developeri bacili na plan B i odlucili traziti podrsku preko Steam Greenlighta. Tu su u vrlo kratkom roku dobili veliku podrsku igraca i vec uspjeli izbacit nekoliko pre-alpha verzija.

  • TheP

    04.02.2016 - 13:58

    Jaaaaaaaao Rollcage !!!

    Kako cu ovo lomit ako/kad izađe na PS4 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?