HCL.HR

GTA 5, Evolve, AC: Unity, Far Cry 4 i više na popustu u Sancta Domenici

sponzorirani članak 06.05.2015.


Popularni naslovi iz Ubisofta i Take2 Interactivea sniženi su i do 200kn, uz besplatnu dostavu i mogućnost plaćanja na 24 rate.

Sancta Domenica je opet srušila cijene igara u novoj vremenski ograničenoj akciji, a i ovaj put popusti sežu do 40%.

Posebno je zanimljiva ponuda Ubisoftovih igara u sklopu koje su na popustu Far Cry 4, Assassin’s Creed: Unity, Assassin’s Creed: Rogue, Just Dance 2015 i The Crew. Primjerice, Far Cry 4 za PS4 možete nabaviti za 200kn nižu cijenu od regularne, a PS3 verzija će vas izaći 269kn umjesto 449kn. Samo imajte na umu da ovi popusti vrijede do 23. svibnja.

Iz ponude igara Take2 Interactivea na popustu je popularni GTA 5 koji do 17.05. možete nabaviti za 349kn u PS3 izdanju, ali i pucačina Evolve u verziji za PS4 koju do 24.05. možete kupiti za 200kn nižu cijenu.

Dostava je potpuno besplatna za sve narudžbe preko webshopa Sancta Domenice (samo pratite gornje linkove), a nudi vam se i mogućnost plaćanja svake igre do 24 rata pa vas primjerice Far Cry 4 može koštati nešto više od 14 kuna mjesečno.

Ako ste jako zagrijani za neki od nadolazećih naslova poput The Witchera 3, Batman: Arkham Knighta ili MGS 5: The Phantom Paina, Sancta Domenica je nedavno ažurirala svoju ponudu prednarudžbi za nadolazeće igre. Prednarudžbom naravno osiguravate svoj primjerak igre na sam dan izlaska uz besplatnu dostavu na kućna vrata, a i za prednarudžbe vrijedi ponuda plaćanja na 24 rate.

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?