HCL.HR

GTA 5 Online dobiva veliki update, ali ne i za stare konzole

Igor Belan 12.09.2015.   •   7 komentara


GTA 5 za aktualne konzole i PC sljedeći tjedan dobiva niz besplatnih novosti, ali ne računajte na nova ažuriranja za PS3 i Xbox 360 verzije.

Sljedeći tjedan, točnije 15. rujna, Rockstar će izbaciti veliki update za PS4, XBO i PC verzije GTA petice. Isti će obogatiti igru s novim mogućnostima za Rockstar Editor, novim dinamičnim eventima u Freemode režimu igranja GTA Onlinea i dva nova Adversary modea.

Freemode eventi zvuče kao najuzbudljiviji novitet jer se radi o jednom dugoočekivanom začinu za Freemode režim igre u kojemu tipično samo lutate gradom bez nekog osobitog cilja. Obični si sami tada postavite cilj, a taj cilj obično bude uništavati sve ne što naiđete. Jer je to GTA.

No sada će vam usred tog lutanja gradom u Freemodeu tu i tamo iskočiti mali ambijentalni događaji za više igrača u kojima možete, ali i ne morate sudjelovati. Neki od njih su tradicionalni poput Moving Target gdje ćete se napucavati s ostalima iz vozila, ali tu i neke nove, čudnije opcije. Poput one zvan Penned In koja će zatočiti igrače unutar balona koji se konstantno smanjuje – oni koji izađu izvan balona umiru. Tu je i Hunt The Beast mod u kojemu će jedan igrač biti preobražen u vukodlaka (ozbiljno) koji mora preživjeti što duže dok ga drugi igrači pokušavaju ubiti.

Sve je to lijepo i krasno, ali samo ako imate PS4, XBO ili PC verziju igre, jer ovaj update neće stići na GTA 5 za stare konzole. Dapače, čini se da te stare verzije više uopće neće dobivati nova ažuriranja. Predstavnik Rockstara je u intervjuu za Kotaku izjavio kako su dosegnuli limit onoga što ograničena memorija starih konzola može zaprimiti te kako više ne mogu dodavati nova ažuriranja u te verzije igre.

Igrate li GTA 5 na PS3 ili X360 konzolama? Razočarani ovim vijestima? Ili imate noviji hardver pa se čisto veselite novostima u Onlineu i Rockstar Editoru? Javite u komentarima.

Komentari (7)

  • Juventino

    12.09.2015 - 17:35

    Igram na PS3 ali mi nije krivo, mozda je bolje da se nakon 2 godine prica više o trenutnim konzolama.

  • MoGaming

    12.09.2015 - 18:14

    glupost je sto update ima veze samo sa gta online.Bolje da proširuju misije,nova vozila i td. mozda cak da ubace novog lika u sp sa svojim misijama 🙂

  • Faruk10

    12.09.2015 - 18:16

    imam na srecu ps4 i konacno da nesto ubace da osvjeze malo i da mi se vrati zelja za igranjem GTA Online

  • Himand

    12.09.2015 - 18:33

    Cekajte malo, pa hocel doc rockstar editor na PS4 i XBOX kao sto su najavili?

  • pesek32

    12.09.2015 - 19:20

    Ne vraćam se više tamo kad sam vidio šta rade.

  • bubimir13

    13.09.2015 - 11:50

    Jeeeeej 😀

  • vukyhd

    07.07.2016 - 23:22

    Baš je glupo sto nema update na ps3 jer sam toliko razocaran….vise nikad necu igrat tu prokletu gta 5!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?