HCL.HR

Guild Wars 2 u pola cijene do 13. travnja

Renato Pedišić 04.04.2014.   •   0 komentara


Guild Wars 2, najbolja igra 2012. godine po izboru HCL portala, nalazi se na popustu od čak 50 posto, a ta će ponuda trajati sve do 13. travnja.

Igra vam se izazovan MMORPG, a niste baš skloni plaćanju mjesečne pretplate? Naša preporuka ide u smjeru Guild Warsa 2, naslova koji smo nagradili odličnom ocjenom u našoj recenziji što je na kraju rezultiralo titulom igre godine na Zlatnom Dabru 2012. godine. Preporuka je sada još i veća, budući da je Guild Wars 2 do 13. travnja na velikom popustu od 50 posto za “Digital Heroic” te “Digital Deluxe” inačice igre. Standardna cijena prvog izdanja je 40 eura, a snižena 20, dok Deluxe izdanje inače košta 60, a na popustu 30 eura.

Ovaj popust služi kao uvertira za “April Features Pack” koji 15. travnja donosi neke promjene u igri. Najbitnija je novi megaserver sustav koji je dizajniran tako da “mape imaju više igrača kako bi im se pružilo najbolje moguće PvE iskustvo”. To, naravno, piše u službenom priopćenju, no svi znamo da se ta opcija uvodi kako se GW2 igrači ne bi osjećali zakinuto zbog prisutnosti gotovo identičnog sustava u novom TES Onlineu. Bilo kako bilo, ostale promjene idu u smjeru novih odjevnih predmeta, grandmaster mogućnosti i simplificiranja umjetne inteligencije.

Naš je Vjeran nedavno proveo neko vrijeme u Guild Wars 2 svijetu i snimio zabavan video serijal čiju posljednju epizodu možete pogledati u nastavku.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?