HCL.HR

Guillermo Del Toro ne zna ništa o novoj Silent Hill igri, samo je htio “poškakljati” Konami

Zoran Žalac 23.12.2021.   •   5 komentara   •   Industrija videoigara


Filmski redatelj Guillermo Del Toro nedavno je izjavio kako se nada da ćemo jednoga dana dobiti novi Silent Hill, ali iza te izjave nema ništa konkretno – pravda se.

Filmski redatelj Guillermo Del Toro trebao je zajedno s Hideom Kojimom raditi na igri Silent Hills, a onda je cijela stvar propala kad se Kojima razišao sa izdavačkom kućom Konami. Del Toro se kasnije pojavio u Death Strandingu te je ostao vezan uz industriju igara. Nedavno je gostovao kao prezenter na Game Awardsu gdje je usputno dobacio kako se nada da ćemo jednoga dana dobiti novu igru iz serijala Silent Hill.

Neki su tu njegovu izjavu uzeli kao kriptičnu poruku da *nešto* stiže. Međutim, sam Del Toro je sada objasnio kako doista ne zna ništa i kako njegove riječi ne treba uzimati kao slamku spasa. U razgovoru za podcast Happy Sad Confused, Del Toro je rekao kako je na Game Awardsu spomenuo Silent Hilll jer je htio bocnuti Konami.

“Malo sam htio poškakljati Konami po rebrima, jer ih ne razumijem. Silent Hill je bio tako savršen, ono što smo pripremali bilo je očaravajuće.”

Ne samo da je poručio kako ne zna ništa o novom Silent Hillu, Del Toro je izjavio kako više vjerojatno neće raditi na videoigrama jer sve što je pokušao napraviti na kraju bi bilo otkazano. Prije nego mu je propao Silent Hills, radio je i na horor igri Insanity, koja je također otkazana 2012. godine.

Komentari (5)

  • IgorBiH

    23.12.2021 - 16:53

    Ljudi moraju shvatiti da bez Konamija ova franšiza ne može vaskrsnuti, to je njihov IP i tačka. A zadnjih godina slušamo o SH od sviju osim od Konamija. Vjerovatno se tamo u uredima u Japanu smiju i misle šta je ovim budalama.

    • mika76

      @IgorBiH, 23.12.2021 - 17:48

      konami je izgubio najbolje majstore,a firma koja izgubi najbolje ljude a ne zaposli nove ljude koji znaju i hoću raditi osuđena je na propast. a propast dođe kad-tad.

  • Marked91

    23.12.2021 - 17:29

    Koji majstor je Guillermo.

  • marko1106

    23.12.2021 - 18:22

    Nema para od silent hilla koliko od you gi oha na androidima 😅

  • Klaudio89

    27.12.2021 - 15:40

    Bez toga svega Silent Hill neće još dugo biti

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?