HCL.HR

Besplatno isprobajte čari hakiranja uz igru Hacknet

Petra Rukav 24.05.2018.   •   0 komentara


Godine 2015. dobili smo Hacknet, videoigru koja nas je nagradila posebnom moći simuliranog hakiranja računala; a u sljedeća dva dana možete je preuzeti potpuno besplatno.

Prije gotovo tri godine, australski razvojni tim Team Fractal Alligator je u kolaboraciji s australskim izdavačem Surprise Attack na tržište izbacio igru zvanu Hacknet. Kao što i sam naslov sugerira, Hacknet je imerzivan simulator hakiranja dizajniran posebno za PC.

Njegova priča uranja nas u zečju rupu budući da slijedimo upute nedavno preminulog hakera čija smrt možda nije bila nesreća kako obavještavaju razni mediji. Zadatak svakog igrača je da riješi taj misterij koristeći old school naredbe i stvarne hakerske procese, prilikom čega se upoznaje s bogatim svijetom punim tajni koje čekaju biti otkrivene.

Ako ste ikada sanjali o tome da postanete Mr. Robot i detaljno proučavate srce nekog operativnog sustava ili programa, odnosno da potajno i neovlašteno upadate u tuđa računala ili mreže provjeravajući ili mijenjajući programe i podatke pohranjene u istima (nikog ne osuđujemo) onda ne gubite vrijeme i zaputite se na Humble Bundle budući da je Hacknet igra trenutno (do subote navečer) besplatna za preuzimanje svim zainteresiranim igračima.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?