HCL.HR

Half-Life i Portal filmovi su u izradi, ali ih nećemo gledati tako skoro

Juraj Bevandić 13.03.2016.   •   8 komentara   •   Zanimljivosti


Redatelj J.J. Abrams potvrdio je da se još uvijek aktivno radi na ekranizaciji Half-Lifea i Portala, ali nema značajnijeg napretka. Svejedno vjerujemo da ćemo ih dočekati prije Half-Life trojke, doduše.

portal-half-life-film

U intervjuu za promociju svog novog filma 10 Cloverfield Lane, poznati redatelj J.J. Abrams potvrdio je nešto o čemu se već duže vremena šuška. U suradnji s Valveom radi na filmskim adaptacijama dvaju njihovih popularnih serijala – Half-Lifea i Portala.

Do sada smo jedino znali da vrlo vjerojatno postoji nekakva kolaboracija Valvea i Abramsa, ali nismo bili sigurni radi li se o filmu ili možda igri, što također svestranom redatelju ne bi bilo prvo takvo iskustvo. Shodno očekivanjima, J.J je malo preokupiran svojim novim filmom, ali i novom Star Wars trilogijom koju je pokrenuo krajem prošle godine pa za Half-Life i Portal filmovi ironično trpe sudbinu Half-Lifea 3.

Vidno je bio iznenađen pitanjem i nije otkrio previše informacija, najvećim dijelom tvrdi zato što još nema što zanimljivo za podijeliti. Ipak, oba projekta su dodijeljeni spisatelji, a zanimljivo se da se redatelj 10 Cloverfield Lanea, Dan Trachtenberg, proslavio kratkim filmom Portal: No Escape. Prilika za proširenje projekta koji ga je proslavio mogla bi biti logičan idući korak.

Uzbuđuju li i vas Half-Life i Portal filmovi? Želite li sasvim novu priču ili ekranizaciju jednog od nastavaka? Mislite li da bi Half-Life 3 mogao biti film? Hoće li Morgan Freeman glumiti zeta Gordona Freemana?

Označeno sa:

Komentari (8)

  • Gordon Freeman

    13.03.2016 - 20:55

    half life 3 vise nego film !

  • Slim1992

    13.03.2016 - 21:59

    Pa gde je igra, kakav sad film? Ovi nas bas zajebavaju sa ovim Half Life-om. Bar ce film izaci do 2030. Ko zna, mozda u ovom stoljecu stignu i igru izbaciti 🙂

  • Vejn

    13.03.2016 - 22:43

    Half-Life 3, igra koja nikada nece izaci….

  • croBilly394

    13.03.2016 - 23:00

    Hahaha čak i film snimaju.. pa prije će Simona Gotovac naučit reć slovo r, nego što će izać HL 3… što je zbilja poražavajuće

  • Juventino

    13.03.2016 - 23:01

    Bilo bi dobro da izađe film Half Life sa temom “Seven Hour War”, uvijek sam želio znati više o tome, ko je igrao zna o cemu pricam

  • tothwow

    14.03.2016 - 12:43

    naprave half life film i na ending credits objave half-life 3 skoro gotov xD

  • TeroXCro

    14.03.2016 - 17:32

    E pa sada,već i mamuti u Primalu znaju da neće Gabe tako skoro snijesti zlatno jaje sa brojem tri,ali ako u filmu dr.Venca nebude glumio Morgan Freeman onda je filmu odmah suđeno na propast,a ako ce raditi komediju (čisto sumnjam to j.j.a. ) onda bi za gordona predlozio sacha barohn cohena(krivo san napisa ali uglavnon lik iz borata).Ovo mi ne mirise na dobro cim oni film oce napravit onda znas da je serijal unisten ili ce biti.

  • ILoveVikingPorn

    14.03.2016 - 22:22

    HL i Portal filmovi hmmm..obje igre su genijalne, i više od tog. Al koja adaptacija igre u film je dobro ispala?

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?