HCL.HR

Half Minute Hero treba se bolje prodavati da bi dobio nastavak

Renato Pedišić 26.11.2012.   •   1 komentara


Half Minute Hero pokazao nam je kako spasiti svijet u 30 sekundi, a o tome hoće li dobiti samo tih 30 sekundi slave ovise prodajni rezultati koji za sad nisu sjajni.

Half Minute Hero: Super Mega Neo Climax Ultimate Boy, PC verzija naše PSP igre godine za 2009. godinu, zabavio nas je i očarao glazbom, pričom, gameplayem i simpatičnom jednostavnošću iza koje se skriva veliki RPG pristupačan svakome. No, nažalost, ono što smo mi prepoznali velika većina igraće zajednice nije te su prodajni rezultati Half Minute Heroa na PC-u zasad nedovoljni da bi proizvođač Marvelous Entertainment uopće i razmišljao o nastavku, iako su takvo što natuknuli kroz nedavno obraćanje fanovima.

Marvelousov Esteban Salazar objasnio je da su s pitanjem “Želite li nastavak Half Minute Heroa na PC-u?” tek htjeli stvoriti interes za igru te da ono nema neke izravne veze sa stvarnim stanjem stvari: “Vrlo je skupo izdati nastavak i trebamo prodati mnogo više primjeraka prve igre na PC-u kako bismo taj potez opravdali. Najbolja stvar koju fanovi mogu napraviti kako bi vidjeli nastavak je ohrabriti svoje prijatelje da kupe igru na Steamu.”

Eto, prijatelji, mi ćemo vas onda ovim putem ohrabriti da razmislite o kupnji PC inačice Half Minute Heroa koji je trenutno na popustu od 40% te mu cijena iznosi 4,19€ na Steamu. Ako vas naše puko poticanje ne pokrene na akciju, možda vam u odluci pomogne naša recenzija igre.

Komentari (1)

  • Frenkibos

    27.11.2012 - 10:55

    I ja bi volio taj nastavak vidio.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?