HCL.HR

Pojavili su se novi konceptualni crteži iz otkazanih Half-Life igara; bolje da nisu

Zoran Žalac 31.08.2022.   •   2 komentara   •   Zanimljivosti


Jedan je tip objavio nekoliko konceptualnih crteža rađenih za nikad realiziranu treću epizodu Half-Lifea 2. Crteži ne prikazuju mnogo, ali su svejedno zanimljivi.

Sudbinu nikad dočekanih igara Half-Life 2: Episode 3 i/ili Half-Life 3 već znamo – neko su vrijeme bile u razvoju, postoje materijalni tragovi o tome i na kraju krajeva – objavljen je i sinopsis priče koju smo trebali dobiti. Međutim, i 15 godina nakon HL2: Episode 2 još uvijek je zanimljivo promatrati materijale Half-Life igara koje nikad nisu realizirane. A upravo je ovih dana objavljen novi set konceptualnih crteža iz takvih.

Za njih je zaslužan kolekcionar David McGreavy koji nam je dao prvi pogled na odvratnu kombinaciju čovjeka i crva. Prema okvirnom scenariju za Half-Life: Episode 3, taj je crv trebao predstavljati Dr. Breena, glavnog negativca iz Half-Life 2. Evo ga u punoj slavi:

Osim crvolikog Breena dobili smo i pogled na arktički okoliš u kojemu se nalaze Alyx i njezin robotski čuvar. Iako to podsjeća na zaplet koji je bio planiran za Episode 3, kolekcionar koji je objavio crteže navodi da su to materijali iz neke skroz nepoznate Half-Life igre koja je trebala biti odvojena od treće epizode i od Half-Life 3. Evo kako je to izgledalo:

Komentari (2)

  • delight353

    31.08.2022 - 16:08

    😭😭😭😭

  • Rastmahatta

    01.09.2022 - 07:41

    Uffff, nakon ove prve slike idem negdje danas na špek fileke i bijele krvavice, otvoril mi se apetit za svinjskim delicijama

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?