HCL.HR

Halloween stigao u novi Unreal Tournament

Stjepan Fikter 24.10.2015.   •   2 komentara


Iako se novi UT još uvijek nalazi u alpha fazi, Epic nije zaboravio na tematske nadogradnje pa je s novim ažuriranjem vizualno promijenio Facing Worlds mapu.

Kako nam se bliži Halloween, Epic je nedavno izbacio prigodnu tematsku nadogradnju za novi UT.

Novi update donosi nekoliko promjena unutar igre koja je još uvijek u razvoju, no one vezane za Halloween ponajviše se ističu u jednoj od najpoznatijih Unreal Tournament mapa – Facing Worlds koja je dobila novom ime, Spooky Face. Ne treba ni reći da se CTF susreti na toj mapi sada vode uz dozicu sablasnosti.

No, momci i cure iz razvojnog tima nisu stali samo na tome pa su pripremili i posebne Halloween značajke za igru, među kojima je skupljanje bundeva na Spooky Faceu gdje se za njih 6666 može osvojiti Pumpkin Fiend maska. Tu je još i mogućnost osvajanja kapa skupljajući glave, a igrajući offline izazove mogu se osvojiti i različiti rogovi.

Od ostalih novosti vrijedi spomenuti poboljšani tutorijal, novi balans oružja, osvajanje XP bodova u offline izazovima (dostupno je i nekoliko novih), poboljšana server admin kontrola te unaprijeđena mogućnost preuzimanja sadržaja kreiranog od strane igrača. Cijelu listu promjena koja je zbilja poduža, možete provjeriti ovdje.

Facing Worlds mapa je inače tek nedavno službeno stigla u novi Unreal Tournament, a čim se tamo pojavila, Igor je za sve vas nostalgičare snimio i jedan video komentar. Evo ga opet ispod, ako ste ga prije fulali.

Komentari (2)

  • Orionis

    24.10.2015 - 17:41

    Zasad mi se svidja novi UT. Jedino sta mi ide na zivce poprilicno je nepostojeci balans izmedju Easy – Medium – Hard tezina. Na easy je prelagano a na medium se botovi ponasaju ko da su na Godlike a o Hard da ne pricam. Tako da nezz o kakvom oni tocno balansu pricaju al treba se ozbiljno poradit na tome. Shvacam takodjer da je igra jos u pred-Alphi tako da ocekujem kako ce development ici dalje da ce poradit na tome. Sve u svemu izuzev navedenih stvari drugih nekih primjedbi nemam – igra je stabilna na svemu na high postavkama tako da se i tu vidi improvement.

  • Dilo_trasul

    26.10.2015 - 13:45

    Vjerujem da cu ovo probat kad izadje,jedina MP igra u zadnjih sto godina kojoj se radujem…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?