HCL.HR

Halo: The Master Chief Collection nije kompatibilan s dosadašnjim napretkom u MP-u

nebel 21.06.2014.   •   1 komentara


Sav ostvareni napredak u multiplayer Halo 2, 3 i 4 verzija za X360 konzolu neće biti moguće prebaciti na nadolazeći Halo: The Master Chief Collection, potvrdio je developer 343 Industries.

Iako će Halo: The Master Chief Collection, kolekcija četiriju Halo igara za Xbox One u 1080p/60fps, donijeti itekako vrijedan i pristupačan paket, ipak će imati i jedno kompromisno rješenje. Naime, razvojni tim 343 Industries je potvrdio kako će svi kupci igre u svim multiplayer modovima Halo 2, Halo 3 i Halo 4 igara krenuti od samog početka – odnosno da neće moći prebaciti napredak ostvaren u X360 verzijama istih igara. Nekima to možda neće odgovarati, pogotovo zato jer je to tehnički izvedivo (kao što je izvedivo u GTA Online), no odluka je takva i neće se mijenjati.

Developer je također otkrio kako će funkcionirati kooperativni mod četiriju igara. U prvom i drugom Halou kooperativno će moći igrati dvoje igrača, online ili u lokalnom split-screen modu. Halo 3 i Halo 4 također će imati iste opcije, s time da će u split-screenu moći igrati dvoje igrača, a online četvero.

Vrijedi spomenuti još i to da će sve statistike iz svih igara biti prikupljane i vidljive na Halo Waypoint stranici. Isto tako, valja reći da je 343 Industries potvrdio kako im PC izdanje dotične kolekcije nije u planu već da su u potpunosti usmjereni na Xbox One platformu

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?