HCL.HR

Najavljen je Hawked – igra s Indianom Jonesom za moderne generacije

Zoran Žalac 22.11.2022.   •   1 komentara


Konceptu pljačkanja hramova s drevnim blagom dodani su multiplayer zaplet, hrpa šarenila i likovi koji žele biti cool, a konačni rezultat je igra zvana Hawked.

Nadamo se da volite šarene stvari jer budućnost je definitivno šarena i kričava. Nakon multiplayer igara kao što su The Finals i Hyenas stiže nam još jedan naslov u tom điru. Zove se Hawked i najavljen je za PC, PlayStation 4 i 5, Xbox One i Series platforme.

Hawked će biti PvEvP igra, slična principu na kakvom počivaju Hunt: Showdown ili Escape from Tarkov. Do troje igrača po timu igrat će uloge plaćenika koji pljačkaju ruševine izgubljene civilizacije na misterioznom otoku X-Isle. Cilj je tijekom meča skupiti što više artefakta, a zanimljivost je da artefakti ne predstavljaju samo bodove u meču već i stvari s kojima možete pobjeći iz meča te ih koristiti kasnije.

Artefakti će se u Hawkedu ispuštati prilikom eliminacije, tako da ih mogu pokupiti drugi igrači. Specifična će biti i mehanika skupljanja četiriju Glyphova da bi se otključao trezor s višestrukim artefaktima.

Čini se kako će Hawked vizualno posuditi neke fore od Need for Speed Unbounda pa će pojedini efekti u igri (npr. dim) biti vizualno drugačiji od ostatka igre.

Hawked za sada nema predviđen datum izlaska. No, već ovoga tjedna kreće u zatvoreno alpha testiranje za koje se možete prijaviti na službenoj stranici.

Označeno sa: , ,

Komentari (1)

  • Tudum

    22.11.2022 - 14:39

    Sve neke djecije igre

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?