HCL.HR

Hawken dobio veliku nadogradnju naziva Ascension

Stjepan Fikter 05.09.2013.   •   2 komentara


0.9.4 patch za Hawken naziva Ascension donosi brojne novine koje će omogućiti da se novi igrači lakše upoznaju s igrom dok će veterani cijeniti izmjene u otključavanju i opremanju mechova.

Hawken je dobio Ascension, do sada sadržajno najveću nadogradnju izašlu za ovu igru. Novi patch tako donosi Last Eco mapu koja se od prijašnjih izdvaja šumskim okruženjem. Uz novu mapu, tu je i mech rank sistem koji omogućava otključavanje novih oružja, mogućnosti i dijelova šasije te naposljetku nove mechove putem iskustvenih bodova dok pilot rank sistem otključava predmete, interne dijelove te tuning bodove. Osim toga, novi slot sustav dopušta da opremimo mech po stilu igranja koji nama najviše odgovara. Ascension još donosi offline deathmatch, VR trening, mogućnost grupnog igranja te podršku za klanove.

Jason Hughes, viši producent u Adhesive Gamesu izjavio je: “Trebalo je mnogo posla i proveli smo nebrojene sate slušajući što zajednica želi i radeći na tome. Uvjereni smo da će fanovi Hawkena uživati u sadržaju koji donosi Ascension nadogradnja.”

Bill Wagner iz izdavača Meteor Entertainmenta nadodao je: “Hawken Ascension nadogradnja omogućava novim igračima da lakše uskoče u igru, dok će veterani cijeniti više mogućnosti za opremanje mecha i poliranje igre. Ova nadogradnja rezultat je fantastičnih povratnih informacija koje smo dobili od fanova u proteklih nekoliko mjeseci.”

Detaljnu listu promjena možete vidjeti ovdje, dok video priložen ispod prezentira kako promjene izgledaju u igri.

Komentari (2)

  • d1cme

    05.09.2013 - 17:29

    Igro sam igru prije mjesec dana, izgleda obecavajuce, ali mi je smetalo sto je izgledalo vise kao pay2win. Mogao bih ponovo pocet da vidim kakav je ovaj patch 🙂

  • Apocalypse4987

    05.09.2013 - 19:43

    moga bi ovo provat nakon šta sam odusta od mech warriora, al ukratko nešto, ne volim multiplayer igre

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?