HCL.HR

HCL NAJAVA: Igrali smo Killzone: Mercenary

crnigavran 26.07.2013.   •   HCL


Dobili smo priliku zaigrati Killzone: Mercenary pa vam u posebnoj najavi donosimo naše utiske direktno iz igre te detalje o tome što možete očekivati kada igra izađe u rujnu.

Naš Zoran dobio je priliku zaigrati Killzone: Mercenary malo više od mjesec dana prije igrina izlaska, a ne bi bilo pošteno da utiske nakon igranja ostavi samo za sebe, zar ne? Napisao je stoga punokrvnu najavu igre u našem stilu, jedan od onih tekstova koji vam otkrivaju sve što morate znati, ali ovaj put je situacija malo drugačija. Jer ovaj put, uz sve bitne informacije o igri, u tekstu imate i direktne utiske o istoj nakon što je Zoran uz prvi Killzone FPS za Vitu proveo nekoliko sati. Pratite link ispod i saznajte što možete očekivati od misija, kakve su kontrole te izgleda li igra stvarno onako dobro kao na onim impresivnim screenshotima.

HCL NAJAVA: Killzone: Mercenary Ovo je samo obavijest o upravo objavljenoj najavi, stoga su komentari ovdje zaključani. Vaše komentare o igri Killzone Mercenary očekujemo vidjeti ispod same najave (samo pratite link).