HCL.HR

HCL širi horizonte recenzijama filmova

Zoran Žalac 15.05.2010.   •   5 komentara   •   HCL objave


Vaš omiljeni gamerski portal od danas više nije orijentiran isključivo na igre svih oblika i veličina. Naime, HCL će od ovoga trenutka redovito nuditi i recenzije filmova.

Upravo tako, vaš omiljeni gamerski portal od danas više nije orijentiran isključivo na igre svih oblika i veličina. Naime, HCL će od ovoga trenutka redovito nuditi i recenzije filmova. No ne brinite se – srž ovog portala i dalje su video igre, stoga smo i našu sekciju za recenzije filmova podredili upravo tom štihu. Drugim riječima – s vremena na vrijeme bavit ćemo se recenzijama filmskih naslova koji su rađeni isključivo po video igrama. Kako istih i nema previše, bit će to većinom recenzije starijih naslova, iako ćemo se potruditi popratiti i one nešto svježije. A tko zna, možda se jednog dana pozabavimo i širim izborom filmova.

Recenzije se neće previše razlikovati od onih klasičnih za igre, iako ćemo filmovima pristupiti nešto opuštenije, te iz običnog, gotovo laičkog viđenja. Ali ne dajte se zavarati, biti će to itekako čitljivi i zanimljivi tekstovi jer je (ponosni smo) HCL postigao ekskluzivni dogovor s, usudimo se reći, najvećim filmofilom na našem forumu, momkom kojega pamtimo pod zloglasnim nadimkom Zapi. Za premijerno otvaranje ove sekcije pripremili smo vam dva teksta, odnosno dvije recenzije. Riječ je o jednom starijem filmu, te o nešto novijem naslovu rađenom po predlošku jedne vrlo popularne igre. Koje su to recenzije, otkriva sljedeći link.

LINK: HCL Recenzije Filmova

Komentari (5)

  • theEbom5o

    15.05.2010 - 20:37

    neeeeeeee!!!!!!!!!izdajnici!!!!!haha salim se bravo za vas

  • mattblack

    15.05.2010 - 20:57

    bravo….hcl je najbolja stranica, super je ideja,…samo tako dalje,…več ste najbolji za gaming,…bar u hrvatskoj,…a sad i za filmove

  • tarankula

    15.05.2010 - 20:58

    svaka vam dala,nema se šta reć

  • Mr.T

    16.05.2010 - 12:05

    zloglasni zapi voli da ga papi.. uuuu :hiha:

  • Cole™

    16.05.2010 - 12:46

    haha

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?